A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Érpatak

Átlátszó.hu Már féltucat büntetőeljárás folyik az érpataki polgármesterhez köthető ügyekben

Bár az utóbbi években több büntetőperből is szerencsésen került ki, legalább öt olyan ügyben jelenleg is nyomoznak, amelyek a szélsőjobb önjelölt darutollas ikonjához, Orosz Mihály Zoltánhoz kötődnek. Van ezek közt sikkasztás, hűtlen kezelés, zaklatás, és legalább egy olyan büntetőeljárásról tudunk, amelyik már bírósági szakaszban van.

2 éve | 0 hozzászólás

Huppa Bevéve a gyevi bírót

Hát, ezt is megértük. Szegény kicsi harcost, a nemtudommi utolsó lovagját, Érpatak polgármesterét vád alá helyezték. Éspedig közösség elleni folyamatos uszítás vádjával. Hát lám: van, amiből a gyevi bírót sem lehet kivenni. Hogy miért fontos ez az egész történet? Több okból is, ha megkapja a magáét, akkor visszább kell majd fognia az agarait – de leginkább azért, mert sajnos nekem magamnak is közöm van a dologhoz.

3 éve | 0 hozzászólás

Mégsem újráznak Érpatakon

Mégsem kell megismételni a polgármester- és képviselő-választást a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatakon, mivel a Debreceni Ítélőtábla megváltoztatta a területi választási bizottságnak (tvb) az október 12-ei érpataki voksolás eredményét megsemmisítő és a voksolást megismétlő határozatát - közölte honlapján a táblabíróság.

3 éve | 0 hozzászólás | via Origo

K.Úr.Ír blog Szele Tamás: Isten segedelméből

Nem értem én ezt az érpataki polgármestert, ami még nem volna baj, hiszen nem arra való, hogy én értsem őt – de, amint látom, más sem nagyon érti. Sőt, ő sem mindig értheti saját magát a jelek szerint, ami azért mégiscsak érdekes állapot. Azért valamit érzékelhet abból, hogy nincs körülötte minden rendben, ugyanis magyarázkodik, a maga módján. Ha ugyan magyarázkodás az, hogy akármekkora szamárságot követett is el, görcsösen ragaszkodik hozzá.

4 éve | 0 hozzászólás

Móricz Csaba blogja Mindennapok, Érpatak – 2014 (első rész )

Talán az eddigi munkáim közül az érpataki képriport elkészítése volt a legnehezebb. Név és arc nélkül nyilatkozó lakók, “ne itt beszéljünk, inkább jöjjön ide meg ide”, “De a nevemet le ne írja” … Mikor konkrét személyt kerestem és érdeklődtem – ” nem tudom hol lakik” volt a válasz, de egy pár perc múlva lassít egy kocsi és szinte észrevétlenül mutogat, hogy arra menjek, ott találom a keresett személyt.

4 éve | 0 hozzászólás

Oldalak