A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

EMMI

Hullanak a fejek Kásler körül

"– Még a humántárcán belül is szokatlan a cserék mértéke és stílusa – mondta egyik kormányközeli forrásunk. Volt, aki lapunknak egyenesen úgy fogalmazott, hogy nem történik egyéb, mint megpróbálják a Lázár János egykori kancellária- illetve Kósa Lajos volt tárca nélküli miniszterhez köthető emberektől megtisztítani az humán tárca apparátusát, és azok háttérintézményeit."

4 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava.hu

Orvosok a kétségbeesés szélén: ezt üzeni az Emmi

Az egészségügyért felelős államtitkárság a nyílt levelet aláíró orvosoknak azt üzeni, hogy csökkentették az orvoselvándorlás mértékét, a kórházak adósságát. Folyamatos a konzultáció, a kormány minden véleményt meghallgat, és elkötelezett az ellátás színvonalának, a dolgozók munkakörülményeinek és fizetésének emelése mellett.

2 éve | 0 hozzászólás | via HVG

Huppa Szele Tamás: Énekeljünk mindennap!

De bizony ám, dalolni fognak az iskolások, mint megannyi kis pacsirta, Balog Zoltán értékes útmutatásai alapján – dalolgatnak majd, mégpedig minden áldott és áldatlan nap, ki sem látszunk majd a szolfézsből, olyan éneklő ifjúságunk lesz, amilyenről még Kodály sem álmodott a maga idejében. Énekórák lesznek mindennap, persze, nem mindegy, hogyan oldjuk majd meg a tantervet.

3 éve | 0 hozzászólás

Barkácsgépek a műtőben: az EMMI széttárja a kezét

Nem egyedüli példája a pénzhiány szülte kreativitásnak a szegedi klinikán gyerekszállítóként használt bevásárlókocsi: van olyan kórház, ahol a műtéteknél barkácsáruházban vásárolt eszközöket is bevetnek, egyszer használatos eszközöket újra felhasználnak. Az EMMI-nél arról érdeklődtünk: nem gondolják-e, hogy a forráshiány veszélyezteti a betegellátást?

3 éve | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

K.Úr Ír blog Szele Tamás: Etikett

Mikor néhány napja kiderült, hogy az EMMI szószedetet tett közzé az ágazati kommunikáció ajánlott és nem használható elemeiről, magyarul arról, hogy mely szavak lehetnek használatosak a közalkalmazottak körében, akár egymás között is, melyek nem, nagyon csóváltam a fejemet. Hittem, mert nem volt lehetetlen, ugyanakkor meg is lepett a kormányzati struccpolitika – azért ez ritka nagy szamárságnak tűnt.

3 éve | 0 hozzászólás

Oldalak