A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

családon belüli erőszak

Egyenlítő blog És száját nem nyitotta szóra

Selmeczi Gabriella, te politikai haszonleső, te előgerinchúros ámokfutó, csak remélni tudjuk, hogy most nagyon, de nagyon szégyelled magad. „Mesterségesen generált nemzetközi nyomás szemtanúi lehetünk" – igen? Magyarázd ezt el három megerőszakolt, rabságban tartott, szarral etetett gyereknek, jó?

4 éve | 5 hozzászólás

A pártnak nincs ahhoz köze, mit csinál egy tagja otthon ...

Lázár János újabb aranyköpése bejárta a közösségi portált. Ugyanis az asszonyverő párttársa megítélésével kapcsolatban azt nyilatkozta: A pártnak nincs köze ahhoz, mit csinál egy tagjuk otthon. Mindezt az után jelentette ki, hogy közölte azon meggyőződését Fiala Jánossal: ez még nem olyan tett, cselekedet, amely okán szükségesnek látja a képviselő kizárását a pártból. …

5 éve | 2 hozzászólás | via Fővárosi Hírhatár Online

A pénzre hajtanak - "A rendszer ne darálja le a gyerekeket"

Gyermekekért rendeztek élőláncot szombaton Budapesten. A Deák téri evangélikus templom előtt demonstráció résztvevői azt követelték, hogy váljanak kiemeltté a bíróságokon a gyermekelhelyezési ügyek, és minden esetben kérdezzék meg a gyermeket is, hogy válás esetén melyik szülőjével akar élni.

5 éve | 0 hozzászólás | via Stop

Flashmobbal a családon belüli erőszak ellen

Rita Antoni, A Nők Lázadása Egyesület feminista aktivistája a családon belüli erőszak elleni hatékonyabb fellépés sürgetése érdekében flashmobot szervezett, melyen részt vettek a családon belüli erőszak elleni küzdelem civil szakértői is: Dt. Wirth Judit (NANE), Keveházi Katalin (Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség), és Endrefi Éva (Országos Állatvédőrség). Az eseményről Józsa Mihály készített videót.

5 éve | 0 hozzászólás | via Fővárosi Hírhatár Online

Oldalak