A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Corvinus

Marx takarodj!

Ugyanazzal az érveléssel indokolta a Marx-szobor eltávolítását a Corvinus egyetem főépületéből az intézmény rektora, amivel januárban még megvédte azt az eltávolítást követelő kereszténydemokratáktól. Ám a szoboreltávolítás gesztusa nem menti meg az intézményt Orbán kancellárjától és a gazdasági visszaélések következményeitől.

4 éve | 1 hozzászólás | via Stop

Föld S Péter blog Rétvári elvtárs esete Marx Károllyal

Rétvári Bence - van-e ki e nevet ismeri -, államtitkár a maga sajátos valójában, s mint ilyen, a KDNP nevű párt színeiben államtitkárként funkcionál. A KDNP-ről nem kell túl sokat tudnunk, elég annyi, hogy valós támogatottsága igen alacsony, gyakorlatilag olyannyira mérhetetlen, hogy amennyiben önállóan indulnának a választáson, valószínűleg még Semjén Zsolt sem szavazna rájuk.

5 éve | 0 hozzászólás

Publius blog Azeri-magyar propaganda a Corvinuson

Mindig érdekes élmény, ha az ember saját bőrén tapasztalhatja meg a politika történéseit. Van, hogy ez vicces formában történik, van, hogy érdekes módon - és van, hogy propaganda képében szivárog be a mindennapjaidba, és az arcodba tolnak valamit, ami már messziről bűzlik

6 éve | 1 hozzászólás

Idén is a Corvinuson a legmagasabb a pontszám

Akárcsak tavaly, idén is a Budapesti Corvinus Egyetemen kellett a bekerüléshez a legtöbb pont. A Corvinuson a magyar nyelvű nemzetközi gazdálkodás szakon 482 pontot, az alkalmazott közgazdaság szakon 479, míg az angol nyelvű nemzetközi gazdálkodás szakon 478 pontot kellett elérni.

6 éve | 1 hozzászólás | via Gépnarancs

Oldalak