A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Balog Zoltán

Balog minisztériuma letiltott egy riportalanyt a HírTv műsorából

Veiszer Alinda egy színháztörténészt hívott meg a nevével fémjelzett műsorába, ám az illető munkahelyét fenntartó Emmi, talán némi tépelődés után, hogy támogasson, tűrjön, avagy inkább tiltson, az utóbbi mellett döntött. Ám miután ugyebár nem és nem élünk diktatúrában, a döntést némiképp szofisztikáltabb megfogalmazásban adták az érintettek tudtára: nem támogatják, hogy az illető szerepeljen az adásban.

10 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Kellemetlen pillanatok várhatnak Balog miniszterre

Meglehet, kellemetlen pillanatok várnak Balog Zoltán emberi erőforrás miniszterre az országgyűlés kulturális bizottsága előtt szerdán, amikor beszámol a múlt évi tevékenységéről. A Független Diákparlament (FDP) ugyanis kihasználná az alkalmat, és a bizottsági ülésen szembesítené az oktatás súlyos bajaival a tárcavezetőt.

10 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Gépnarancs Föld S. Péter: Isten levele Balog emberi tehertétel miniszternek

Balog Zoltán vasárnap a magyar baptisták 4. világtalálkozójának debreceni záró istentiszteletén azt mondta a kormányról, mert hát miről is beszéljen egy lelkész az istentiszteleten, hogy sok mindent nem jól csinálunk, de akik imádkoznak, arra kérik a mindenható Istent, a megváltót, hogy igazítsa ki, adjon jó tanácsokat, hogy jó irányba menjenek a dolgok.

1 éve | 0 hozzászólás

A tékozló pásztor – Már csak tamburmajorminiszterként funkcionál Balog Zoltán

Ő az egyik legnagyobb barátvesztő politikus. Szép lassan eltünedeztek mellőle mindazok, akik évtizedeken át közel álltak hozzá, miközben az Orbán Viktorhoz fűződő barátsága fokozatosan egyoldalú imádattá alakult. Öt éve vezeti az emberminisztériumot, látszólag karrierje csúcsán van, miközben napról napra veszít politikai súlyából. Ma már inkább csak akkor figyelnek rá, ha épp mosolyt fakaszt valamelyik közszereplése alkalmával. Egykori barátainak az fáj a legjobban, hogy botcsinálta, sőt kártékony politikus lett egy hajdan nagy reményekkel induló, művelt és intelligens teológusból. Balog Zoltán portréja.

1 éve | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Oldalak