A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

államfőválasztás

Mesterházy: Az MSZP nem vesz részt a köztársasági elnök megválasztásában

A szocialisták az utolsó pillanatig bíztak benne, hogy Orbán Viktor meghallja az emberek szavát és nem jelöl pártkatonát az államfői posztra, így azonban biztosak abban, hogy megválasztása után Áder János a párt érdekeinek kiszolgálója lesz – mondta el a Mokkában Mesterházy Attila, aki szerint az új elnök nem alkalmas rá, hogy megtestesítse a nemzet egységét, ezért nem is kívánják támogatni a megszavazását.

6 éve | 22 hozzászólás | via TV2 Videótár

Andrassew Iván blogja Fontos kérdések

Kaptam egy csomó levelet a tegnapi “elnöki interjú pályázatomra”: könnyű gúnyolódni az általam egyébként nagyra becsült, bár a Schmitt-interjúval kétségkívül kicsit rossz irányba siklott Obersovszky Péteren, de inkább írjam le azt, miket kérdeznék valójában Áder Elnök Úrtól, ha megengedné.

6 éve | 0 hozzászólás

nolblog.hu Áder

Megszületik / született a döntés! Most nincs szükség SMS-re, képeslapra, meg különben sincs még üdülési szezon! Nincs szükség Anikó asszony által nem is tudott bulgáriai közös családi nyaralásról kiadott nyilatkozatra! Csak úgy simán "kijön(tt) a csövön"!

6 éve | 0 hozzászólás

törökgáborelemez Kizáró ok?

„A Véleményvezér azt viszont már nehezen tudja értelmezni, hogy ebbe a sorba hogyan lenne beilleszthető egy Kövér László, egy Áder János vagy egy Szájer József. Ezen emberek önéletrajzában ugyanis az egyetlen kiemelkedő tétel, hogy az első szabadon választott országgyűlés megalakulása óta a politika sűrűjében tevékenykednek.

6 éve | 2 hozzászólás