A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

adó

Taotitok - Orbán kis focit akar

„A korrupció és a pénzmosás gyanúját is fölvető program meghosszabbításakor figyelmen kívül hagyták, hogy az uniós előírások legfontosabb, az átláthatóságra, a fölösleges kapacitások kiépítésének elkerülésére és a támogatott sport-infrastruktúra fenntartható, közösségi használatára vonatkozó előírások nem teljesültek, illetve azok teljesítését nem is ellenőrizték.”

8 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Egymás torkának estek a fideszesek: adócsökkentés lett belőle

Zárótüzet vezényelt a Lázár János vezette Miniszterelnökség Gulyás Gergelyre, a parlament törvényalkotási bizottságának fideszes elnökére. Gulyás korábban többször nyíltan bírálta a tárcát, amiért az olyan törvényjavaslatot nyomott át tavaly év végén az Országházon, amely rövid idő alatt több száz kisebb alkohol-nagykereskedő csődjét okozza, s ezzel együtt a teljes hazai tömény-nagykereskedelmet néhány – köztük nem egy kormányközeli – vállalkozás kezébe adja.

3 éve | 0 hozzászólás | via Népszabadság Online

K.Úr Ír Blog Szele Tamás: Mikulásadó

Kedves Mikulás, én tudom, hogy rossz voltam. Ha nem hiszed, kérdezd meg a kedves Hír TV-t, ők biztos mindent tudnak rólam, az összes korsó sört, az összes titokban letöltött játékprogramot, de még azt is, mikor mentem át pirosban az úttesten. Szóval, mondom, tudom, hogy virgácsot és szenet érdemelnék, de azért azt, amit idén hoztál, talán mégsem. Kérlek, hívd vissza a kóbor krampuszokat, míg még megvan az ország.

3 éve | 0 hozzászólás

Oldalak