A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Áder

Huppa Rezeda: A hallgatag ember

„Meg vagyunk mi áldva ezekkel az ál-elnökökkel. Az egyik bazsarózsát locsolgatott, a másik tárogatózott, ez a mostani meg pecázik, és úgy nagy általánosságban aggódik a Föld sorsáért. A magyarért annyira nem, fátyolos szemei messzibb járnak ugyanis.”

6 hónapja | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna Az erkölcsi toprongy, aki Deák Ferencnek képzeli magát

Miközben közvetlen környezete szerint Orbán Viktor teljes győzelemként tekint a Soros-ellenes kampányra, amely az eddiginél is markánsabban kijelölte a közéleti-politikai-társadalmi lövészárkokat (egyszóval hálistennek a háborús pszichózis működik és eredményesen pusztítja az agysejteket, az érdekérvényesítést és a szolidaritást is) a köztársaság-jellegétől megfosztott köztársaság köztársaságinak csúfolt elnöke – a valamiért Bajszsosszar ragadványnév alatt futó, az utóbbi időben méltatlanul elfeledett közönséges horgász – bizarr-grotesztk-hihetetlen mutatvánnyal rukkolt elő az uborkafa árnyékából.

1 éve | 0 hozzászólás

Kolozsvári Szalonna Tiszteletet a kifütyülteknek

Áder János minapi kifütyülése – a köztársasági elnök a Déli pályaudvaron várakozott és megpróbált szóba elegyedni az utasokkal, de nem aratott osztatlan sikert – nem az egyetlen olyan eset volt, amikor elviekben köztekintélynek örvendő államférfit spontán kritikával illetnek a polgárok.

1 éve | 0 hozzászólás

Mi történt? - Áder helyettesítette a "pénteki Orbánt" a Kossuth rádióban

Magyarázatot ugyan nem adott a távirati iroda arra, hogy a szokásos péntek reggeli állami rádiós - interjúnak álcázott - Orbán-beszéd helyett miért Áder János szólt a néphez, de talán szükség volt arra, hogy az államfő tudassa: "nincs itt a világvége." Merthogy ezt mondta az államfő. Amúgy a Miniszterelnök.hu honlap sem világosít fel a helyettesítésről, az oldalon még a június 2-i rádiós imprinting (bevésődés) fő mondanivalója olvasható hatalmas betűkkel: Soros hálózata maffiaszerű.

1 éve | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Oldalak