A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Volt szocialista miniszter indul Zuglóban az MSZP jelöltje ellen

via Index

2018. február 3. 12:58 | 10 hozzászólás

Saját pártja, az ősszel alapított Lendülettel Magyarországért egyéni jelöltjeként indul Lévai Katalin volt MSZP-s esélyegyenlőségi miniszter, korábbi EP-képviselő - tudta meg a hvg.hu. A szociológusként és erotikus regényíróként is ismert politikus ráadásul abban a Zuglóban indul, ahol az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje, Tóth Csaba is jó esélyekkel indul a fideszes Jelen Tamás, volt XI. kerületi alpolgármester ellen.

Lévai már egy "Szabad Zugló" című ingyenes, recepttel és fürdőruhás celebekkel tűzdelt zuglói bulvárújsággal meg is kezdte a kampányolást, de a politikus szerint a kiadvány ötletével a kiadó kereste meg, és ő csak "megragadta az alkalmat", miután nagyon jó tapasztalatokat szerzett a kiadvány készítőiről. Az újság kiadójaként egyébként egy ruhakereskedelmi cég, a Jan Xian Kereskedelmi Kft. szerepel; a lapkiadással cégadatai szerint nem foglalkozó kft-t a hvg.hu nem tudta elérni.

Lévai egyébként nem csak a Lendülettel Magyarországért színeiben mutatta meg magát; alapító tagként szerepel a január elején zászlót bontott "Válasszunk! 2018" (röviden V18) elnevezésű csoportban is., melyet rajta kívül még 10 másik volt miniszter alapított. A jobb- és baloldali tagokkal is rendelkező V18 politikai célkitűzéseit mi magunk sem igazán értettük, mivel az egyik alapító, Balázs Péter volt EU-biztos és egykori külügyminiszter többször is leszögezte, hogy

nem állunk semelyik párt elé vagy mögé, nem vesszük el a küzdőteret, az a célunk, hogy a választók a demokratikus ellenzékből válasszanak.

Ehhez képest Lévai Katalin most pontosan ezt teszi. A szocialista Tóth Csaba négy éve 1925 szavazattal nyert az akkori fideszes jelölt, Papcsák Ferenc ellen.

Tovább...


A cikk eredetije: Volt szocialista miniszter indul Zuglóban az MSZP jelöltje ellen


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
10 hónapja

Ó, valóban! Szili Katalint is elvhűbbnek gondoltam valamikor... 8 éven keresztül volt az ország harmadik főméltósága, és mikor meghallottam, hogy be akart segíteni a fidinek az ÚJ alkotmány (bocs, ALAPTÖRVÉNY!) megalkotásában, csak nem kértek belőle, nos, szemmé váltam!
Hogyaaaaan??? ... Mit művel ez a nő?!
Talán azt hiszi, nála a bölcsek köve?!
"De hogyan is használna a bölcsk köve, ha hiányzik a kőhöz a bölcs!" (Goethe)

 


anna
10 hónapja

Igen, Ő a Szili Katalin 2. Azt sem akarták sokan tudomásul venni, hiába figyelmeztettem a jelekre.

https://nepszava.us/azt-atv-tulajdonosa-mar-kommunistazza-az-mszp-t-miko...

Ezt is érdemes elolvasni, nem a Bartus miatt. Tessék figyelni a jeleket, lassan a HÍR tv- érdemesebb lesz nézni, ott tudom ki a tulajdonos és úgy szelektálok.

Az ATV  a legálnokabb viselkedést produkálja, mert ellenzéki szinekben tetszeleg és közben finoman nyalja a seggét a hatalomnak. Sokszor nagyon félrevezetik az egyszerű embereket. Már régóta nem nevezhető MSZP közelinek.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
10 hónapja

Nem rossz szöveg! :)))

Nem is értem a szépasszonyt, hiszen neki is érdeke lenne a kormányváltás, miért gördít hát akadályt elébe?!:(((
Pont ő, aki EU parlamenter volt az MSZP színeiben, ha jól emlékszem!

 

 

M. Ágnes képe

M. Ágnes
10 hónapja

Talán az van, hogy egy politikus nem tudja abbahagyni, hogy politikus legyen. Bár - azt is megtehette volna, hogy azzal kelt figyelmet, hogy bejelenti: indulnék, de nem indulok, mert az is csökkenti a kormány leváltásának esélyét.

Kataaa képe

Kataaa
10 hónapja

Ezt nem kellett  volna,  ki tudja mi jön  még  a választásig...Meg  reklámozni akar, megtehette  volna  más  formában is. :(

 

katicabogar képe

katicabogar
10 hónapja

Igaz, erre nem is gondoltam. Reklámért mindent :)


Degesz
10 hónapja

Talán nem fogy a könyv!

katicabogar képe

katicabogar
10 hónapja

Biztosan velem lehet a baj, de nemigazán értem a motivációját :(


Degesz
10 hónapja

Nagyon remélem, hogy csak azért indul, hogy majd visszaléphessen. Kirakat-ember, szerintem.