Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Volt szocialista miniszter indul Zuglóban az MSZP jelöltje ellen

via Index

2018. február 3. 12:58 | 10 hozzászólás

Saját pártja, az ősszel alapított Lendülettel Magyarországért egyéni jelöltjeként indul Lévai Katalin volt MSZP-s esélyegyenlőségi miniszter, korábbi EP-képviselő - tudta meg a hvg.hu. A szociológusként és erotikus regényíróként is ismert politikus ráadásul abban a Zuglóban indul, ahol az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje, Tóth Csaba is jó esélyekkel indul a fideszes Jelen Tamás, volt XI. kerületi alpolgármester ellen.

Lévai már egy "Szabad Zugló" című ingyenes, recepttel és fürdőruhás celebekkel tűzdelt zuglói bulvárújsággal meg is kezdte a kampányolást, de a politikus szerint a kiadvány ötletével a kiadó kereste meg, és ő csak "megragadta az alkalmat", miután nagyon jó tapasztalatokat szerzett a kiadvány készítőiről. Az újság kiadójaként egyébként egy ruhakereskedelmi cég, a Jan Xian Kereskedelmi Kft. szerepel; a lapkiadással cégadatai szerint nem foglalkozó kft-t a hvg.hu nem tudta elérni.

Lévai egyébként nem csak a Lendülettel Magyarországért színeiben mutatta meg magát; alapító tagként szerepel a január elején zászlót bontott "Válasszunk! 2018" (röviden V18) elnevezésű csoportban is., melyet rajta kívül még 10 másik volt miniszter alapított. A jobb- és baloldali tagokkal is rendelkező V18 politikai célkitűzéseit mi magunk sem igazán értettük, mivel az egyik alapító, Balázs Péter volt EU-biztos és egykori külügyminiszter többször is leszögezte, hogy

nem állunk semelyik párt elé vagy mögé, nem vesszük el a küzdőteret, az a célunk, hogy a választók a demokratikus ellenzékből válasszanak.

Ehhez képest Lévai Katalin most pontosan ezt teszi. A szocialista Tóth Csaba négy éve 1925 szavazattal nyert az akkori fideszes jelölt, Papcsák Ferenc ellen.

Tovább...


A cikk eredetije: Volt szocialista miniszter indul Zuglóban az MSZP jelöltje ellen


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Ó, valóban! Szili Katalint is elvhűbbnek gondoltam valamikor... 8 éven keresztül volt az ország harmadik főméltósága, és mikor meghallottam, hogy be akart segíteni a fidinek az ÚJ alkotmány (bocs, ALAPTÖRVÉNY!) megalkotásában, csak nem kértek belőle, nos, szemmé váltam!
Hogyaaaaan??? ... Mit művel ez a nő?!
Talán azt hiszi, nála a bölcsek köve?!
"De hogyan is használna a bölcsk köve, ha hiányzik a kőhöz a bölcs!" (Goethe)

 


anna
1 éve

Igen, Ő a Szili Katalin 2. Azt sem akarták sokan tudomásul venni, hiába figyelmeztettem a jelekre.

https://nepszava.us/azt-atv-tulajdonosa-mar-kommunistazza-az-mszp-t-miko...

Ezt is érdemes elolvasni, nem a Bartus miatt. Tessék figyelni a jeleket, lassan a HÍR tv- érdemesebb lesz nézni, ott tudom ki a tulajdonos és úgy szelektálok.

Az ATV  a legálnokabb viselkedést produkálja, mert ellenzéki szinekben tetszeleg és közben finoman nyalja a seggét a hatalomnak. Sokszor nagyon félrevezetik az egyszerű embereket. Már régóta nem nevezhető MSZP közelinek.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Nem rossz szöveg! :)))

Nem is értem a szépasszonyt, hiszen neki is érdeke lenne a kormányváltás, miért gördít hát akadályt elébe?!:(((
Pont ő, aki EU parlamenter volt az MSZP színeiben, ha jól emlékszem!

 

 

M. Ágnes képe

M. Ágnes
1 éve

Talán az van, hogy egy politikus nem tudja abbahagyni, hogy politikus legyen. Bár - azt is megtehette volna, hogy azzal kelt figyelmet, hogy bejelenti: indulnék, de nem indulok, mert az is csökkenti a kormány leváltásának esélyét.

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Ezt nem kellett  volna,  ki tudja mi jön  még  a választásig...Meg  reklámozni akar, megtehette  volna  más  formában is. :(

 

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Igaz, erre nem is gondoltam. Reklámért mindent :)


Degesz
1 éve

Talán nem fogy a könyv!

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Biztosan velem lehet a baj, de nemigazán értem a motivációját :(


Degesz
1 éve

Nagyon remélem, hogy csak azért indul, hogy majd visszaléphessen. Kirakat-ember, szerintem.