A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Volt fideszes polgármesterre váltottak le egy iskolaigazgatót a XIII. kerületben

via HVG

2017. július 27. 10:27 | 0 hozzászólás

Sem az önkormányzat, sem a tantestület, sem a szülők nem támogatták az új igazgató kinevezését.

Szakmailag alkalmatlan jelölt került egy angyalföldi iskola élére a XIII. kerületi önkormányzat álláspontja szerint, amely közölte, a kinevezéskor nem vették figyelembe sem a nevelőtestület, sem az önkormányzat álláspontját.

Mint írják, a Közép-Pesti Tankerületi Központ fenntartásában működő Dózsa György úti XIII. Kerületi Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola élére az Emmi oktatási államtitkára új iskolaigazgatót nevezett ki Putnoki Zsolt személyében, holott az önkormányzat képviselő-testülete május végi ülésén a véleményezési jogával élve Putnoki Zsolt programját nem támogatta, és a személyét alkalmatlannak is tartotta, mivel hiányzik az adott iskolatípusban megszerzett gyakorlata, tapasztalata.

Hasonlóan vélekedett az iskola nevelőtestülete is, közülük hatan támogatták Putnoki Zsolt szakmai programját, míg harminckilencen nem támogatták azt. Az alkalmazotti közösség is ilyen véleményre jutott, közülük szintén hatan támogatták a pályázó személyét és vezetői megbízását, míg negyvennyolcan ellenezték.

Tovább...


A cikk eredetije: Volt fideszes polgármesterre váltottak le egy iskolaigazgatót a XIII. kerületben


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges