A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Vidéki melegsors - Kettős életre kárhoztatva

via Népszava Online

2018. június 15. 10:32 | 0 hozzászólás

2018-ban még mindig ott tartunk, hogy a melegek többsége hazugságban kell, hogy élje a mindennapjait. Nagyon sokan elutasítják, nem értik őket.

Menekülnek az ország kisebb településeiről a nem hagyományos heteroszexuális árkapcsolatban élők - erről tanúskodik a Dunántúlon készült összeállításunk.

- Anyám, apám, a testvéreim tudják, hogy meleg vagyok, a rokonság előtt viszont tabu a téma – mondta sóhajtva Kornél, aki egy balatoni kisvárosban él, s a középiskolás évek alatt tudatosult benne, hogy saját neméhez vonzódik. Apja vállalkozó, korábban a helyi képviselő-testületnek is tagja volt, anyja pedagógus, s állítják, nem elsősorban magukat féltik, hanem Kornélt. Mert egy néhány ezres kisvárosban megbélyegzettnek lenni egyenlő a halálos ítélettel.

- Van társaság, akikkel összejárok, ott mindenki úgy tudja, van barátnőm, csak külföldön dolgozik – folytatta Kornél. – Ez elég jó alibi, mert így nem tűnik fel senkinek, amikor időnként néhány napra felmegyek Pestre. Ott végre elengedhetem magam, s attól sem kell félnem, hogy lebukom, hiszen azokra a helyekre kizárt, hogy betérjenek az otthoni ismerőseim. Vagy ha igen, akkor nekik is van titkolnivalójuk. A legrosszabb hazaindulni, tudván, hogy hazugságban éled az életed. Igaz, még mindig jobb, mint azoknak, akikkel Budapesten szoktam találkozni: feleségük van, gyerekük, játsszák a szolid családapát, s kéthavonta felmennek, hogy melegbárokban néhány órára boldogok legyenek…

Ivettnek annyival könnyebb az élete, hogy szűk ismeretségi körében tudják, a lányok érdeklik, és elfogadták másságát. Ennek ellenére az észak-dunántúli kisvárosban, ahol lakik, nem teljes az élete.

Tovább...


A cikk eredetije: Vidéki melegsors - Kettős életre kárhoztatva


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges