A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Vélemény: Siralmas

via Népszabadság Online

2016. július 9. 12:19 | 5 hozzászólás

Kocsis Mátéról tudni kell, hogy ő a Fidesz kommunikációs igazgatója, Józsefváros polgármestere, a kézilabdázók szövetségének (ellenjelölt nélkül megválasztott) elnöke, ha hinni lehet a híreknek, Tarlós István főpolgármester utódjaként is számításba veszik. Végső soron persze tökéletesen mindegy, hogy melyik minőségében pötyögte ki szövegét a Facebookra.

Méltatlan az egész, úgy, ahogy van.

Az előzmény: Ungár Klára, a vállaltan leszbikus liberális politikus, melegnek nevezte Kocsist. Az emiatt ellene indított pert első fokon elvesztette, majd a második fordulóban, a Fővárosi Ítélőtáblán megnyerte a polgármesterrel szemben. A bíróság kimondta: önmagában nem sértő, ha egy közszereplőt homoszexuálisnak neveznek.

Emberünk most amiatt kapta fel a vizet, hogy Ungár Klára jogi képviselője, Nehéz-Posony Márton felszólította: ha már egyszer pert veszített, fizesse ki a perköltségként megítélt 150 ezer forintot.

Kocsis Máté keze alatt megindult a klaviatúra. Nehéz-Posonyt homokosnak nevezte, Ungárt pedig „Klári bácsinak". Továbbá így kommentálta a fotót, ami Ungárról készült a Budapest Pride felvonuláson: „be volt szappanozva, de víz meg sajnos sehol nem volt..."

Tovább...


A cikk eredetije: Vélemény: Siralmas


Hozzászólások

Sajnos nem!

Ezért nehéz az MSZP és a többi demokratikus erő dolga, mert nem mehet bele egy olyan játékba hogy hülyeségeket igérjen, ellensége egy demagóg poppulista hatalom, amely nem akar veszteni mert akkor sok mindennek vége számára! Tragédia, de ezt kell mondanom a nép ostoba. Ezt a Fidesz jól tudta, mert azt hirdették hogy a választót nyolc éves gyereknek kell tekinteni, aki még fél a manóktól, gonosz boszorkányoktól. Behelyettesitendő: kommunisták, háttérhatalmak, migránsok, Soros, EU stb..

Véleményem szerint jelenleg a Fidesz ellen küzdeni már régen nem oldaliság kérdése, mert a bűnt a bűnözőket kell kipenderiteni az ország vezetéséből!

Lehet hogy nem jól látom, de jelen állás szerint ez vér nélkül nem megoldható! Egyszer robbanás lesz, nem prognosztizálható hogy milyen apró, vagy nagy esemény fogja kiváltani. Ha eljutunk a választásokig és győznek a szocialisták például, hiú ábránd arra gondolni, hogy Orbán átadja békésen a hatalmat! Sok a vesziteni valója, és a börtön is ott lebeg a szeme előtt.

Tragikus az ország helyzete!

  

katicabogar képe

katicabogar
2 éve

Oké. Nem kellenek a Fidesznek az értelmes, jellemes emberek. De a választópolgároknak sem?

A Fidesznek ilyen kell! Nem kell hogy zseni legyen sőt...

Roppant módon csodálom, hogy ilyen átlátszó propagandával meg lehetett hülyiteni 2 millió embert.

Van itt ellenség bőven: háttérhatalmak, migránsok, Soros sorolhatnám.

Közben aljas gátlástlan bűnözők vezetik az országot. Sajnos ilyen lelkitoprongyok is vannak bőven. Orbánnak az ilyen emberek a megfelelőek!

Be kell vetni egy kis kommunistázást, jelen esetben buzizást, és máris dübörög a propaganda.

Nem tudom hogy Kocsis valóban homoszexuális-e,de ha igen, akkor még nagyobb a baj van a jelleménél!

katicabogar képe

katicabogar
2 éve

Fel nem foghatom, hogy a fenébe van, ilyen emberek vannak a Fideszben, nap mint nap nyilvánosságra kerül ehhez hasonló ügy, és mégis magasan vezetik a népszerűségi listát.

És ő a kommunikációs igazgató. Ezek szerint ilyen kommunikáció kell ahhoz, hogy népszerűek legyünk? :(

Milyen felháborító, hogy a megitélt perköltséget ki kell fizetni!

Engem például nem érdekel, hogy Kocsis homoszexuális vagy sem, az sem ahogyan Ungár állapitja meg nagyon helyesen, hogy lehetséges hogy önutálata táplálja homofobiáját.

Az viszont igen hogy a kormánypárt kommunikációs igazgatója lehet!

Persze ott ahol Bayer a sajtógéniusz  minden előfordulhat!