Szerkesztők ajánlják Orbán Viktor: meg fogunk bukni
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Városi Kurir: Bruck András: Nekrológ

via Városi Kurir

2018. augusztus 22. 11:17 | 0 hozzászólás

"Konfliktuskerülés és politikamentesség – ebben bízunk, és ebbe is fogunk belehalni, egyenként, egyikünk a másik után. Ki itt, ki ott: gyógyítható betegségbe, szégyenbe, pénztelenségbe, kilátástalanságba."

Nem vagyok se megtörve, se legyőzve, éppen csak itt most sok mindennek sokáig vége. Nem kívánok újabb négy évig lyukas vödörrel vizet hordani. Időnként még belehallgatok a Klubrádióba, a Hír tévét korábban se néztem, az ATV-vel teljesen leálltam. Mire volna az jó?

Fiala János a Civil a pályán tavaszi, utolsó adásakor elismerte, hogy az „ATV egyik legkomolyabb stratégiai partnere maga Orbán Viktor, csak ezt eddig nem lehetett elmondani”. Akkor inkább állok egy órát egy hirdetőoszlop előtt, és azt bámulom. És nem olvasok többé ellenzéki lapokat sem, legfeljebb, ha valami olyan nagyot szól, hogy összerezzenek.

Kicsit szégyenlősen elismerem, így jobb, kényelmesebb, gondolom, ilyen lehet lejönni a drogról. Mert pokoli érzés örökösen vereségben és megaláztatásban fürdeni, a győztesek rikácsolását, gyalázkodását hallgatni, egy ország elpusztításának fázisait naponta nagyító alatt vizsgálni. Egy idő után az orvos is abbahagyja az újraélesztési kísérletet, ha van mentségem, hát ez.

Tovább...


A cikk eredetije: Városi Kurir: Bruck András: Nekrológ


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges