A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Varga Mihálynak elfelejtettek szólni, hogy nem lesz budapesti szuperkórház

via HVG

2016. április 27. 10:20 | 0 hozzászólás

A nemzetgazdasági miniszter csak a sajtóból értesült, hogy mégsem épül szuperkórház Budapesten, pedig erre külön sort tartottak fenn a költségvetésben. Varga szerint évi plusz 800 milliárd hiányzik az egészségügy rendbetételéhez.

Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyi államtitkár kedden jelentette be, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem épül meg a budapesti szuperkórház, ami alaposan meglepte a nemzetgazdasági minisztert, mert mint elmondta, egy külön soron terveztek a kórház építésével a költségvetésben. Varga csak a sajtóból értesült az államtitkár bejelentéséről – derült ki az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában kedd este.

A budapesti szuperkórházból nem először van kavarodás kormányoldalon. Ónodi bejelentése után Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden az Országgyűlésben azt mondta, hogy a budapesti fejlesztésekről még nem született meg a döntés, de hamarosan a kormány eldönti azt a dilemmát, hogy egy nagy új kórházat építenek-e, vagy három-négy súlyponti kórházat fejlesztenek, bővítik a kapacitást.

Tovább...


A cikk eredetije: Varga Mihálynak elfelejtettek szólni, hogy nem lesz budapesti szuperkórház


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges