A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Varga cigányzenészeket rendelt az IMF-küldöttségnek

via HVG

2013. január 31. 10:53 | 2 hozzászólás

Fotókat közölt Varga Mihály IMF-tárgyalásokért felelős miniszter arról, ahogyan ő és az IMF-küldöttség együtt vacsoráznak, miközben cigányzenészek veszik körbe őket.

Az IMF és az Európai Bizottság közös delegációja január 16. és 28. között tartózkodott Magyarországon, hogy hagyományos országjelentését elvégezze.

Varga Mihály Facebook-oldaláról származnak azok a fotók, amelyeket a Blikk tett közzé csütörtöki számában. Varga az "IMF látogatás a Kéhliben" címmel töltötte fel az albumot és az abban szereplő képeken a Magyarországon járt IMF-delegáció látható, amint éppen cigányzenészekkel körülvéve vacsorázik. Varga megjegyzése szerint: "Közel két hétig voltak Budapesten, úgy illett, hogy megkóstoljanak valami magyarosat is... No, így kerültünk az óbudai Kéhli Vendéglőbe, ahol egykor Krúdy Gyula ütögette a velőscsontot. Nóta is akadt, köszönet a nemzetközi műsorral bíró zenészeknek. A jelentésen persze az sem segített (vagy lehet, hogy rontott?), amikor egy kollégánk táncba vitte Iryna asszonyt... :)" A Blikk kérdésére a miniszter sajtóirodája azt közölte, hogy a számlát a Varga Mihály saját zsebből állta.


A cikk eredetije: Varga cigányzenészeket rendelt az IMF-küldöttségnek


Hozzászólások

Pont ez a hozzászólásod mutatja jól a nézetbeli különbséget.

A baloldal azt nézi, hogy hogy lehetne meglágyítani a másik szívét, hogy lehetne a kegyeiben járni, hogy lehetne a talpa alá feküdni.

Ezzel szemben a nemzeti oldal azt nézi, hogyan tudnánk egyenlő félként tárgyalni, hogyan tudnánk az érdekeinket érvényesíteni.

Ellen_Ripley képe

Ellen_Ripley
6 éve

Gondolta  Varga Mihály, hogy  a magyar nótától meglágyul az IMF szíve?  Másképpen kellene muzsikálni a kormánynak, akkor  talán van esély az IMF kegyeire.