Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Van itt még három fontos visszalépés

via Hvg.hu

2018. április 7. 13:38 | 2 hozzászólás

Még szombat tizenegy óra előtt sikerült három egyezséget megkötni az ellenzéki oldalon. Harangozó Tamás visszalépett Hadházy Ákos javára.

Harangozó Tamás (MSZP) visszalépett Hadházy István  (LMP) javára, Tolna megye 1-es számú választókerületében. Óbudán Szabó Tímea, az MSZP-Párbeszéd jelöltje javára és Miskolc 2-es választókerületében Varga László (MSZP-P) javára mondott le az indulásról az LMP-s jelölt, Doszpoly Botond.

Tovább...


A cikk eredetije: Van itt még három fontos visszalépés


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Igazad  van. Tudom, szükség van a visszalépésekre, de mégis  túlzás, hogy  az  MSZP elleve átengedett  a DK részére csaknem a  fele egyéni  helyeket. Aztán  sorozatban léptetet vissza, biztos nyerő politikusokat, nekem ez  sokk. Lehet kritizálni, szidni- úgy  érzem az MSZP bedarálása a cél  az  ellenzéki oldalon. Nagyon  drukkolok a visszalépett MSZP képviselőjelölteknek, hogy a  listán bekerülnek a parlamentbe, ott  a helyük.

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Ha valaki ezek után azt meri mondani, hogy a szoci politikusok nem tettek meg mindent a kormányváltásért, akkor harapok

Harangozó Tamás a biztos nyerő helyéről lépett vissza. Ez rendkívül becsületes és tisztességes jellemre vall. Nagyon szeretném, ha a listáról bekerülne - az ő személye nagyon hiányozna a parlamentből.