Szerkesztők ajánlják Lakner Zoltán: Oké...
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Van-e érettségije Farkas Flóriánnak?

via 168 Óra Online

2016. február 22. 11:32 | 1 hozzászólás

A romaügyi miniszterelnöki biztos ezt az információt rendre kihagyja az életrajzából, de a RomNet által szervezett érettségi találkozón sem lett okosabb a sajtó.

A RomNet a Cigány Egyetemisták Hálózatával több mint egy hónappal ezelőtt meghirdette Farkas Flórián érettségi találkozóját, amelyre meghívták a roma politikust, az egykori osztálytársait és tanárait, hogy kiderüljön, hol és mikor érettségizett az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) korábbi elnöke, fideszes országgyűlési képviselő és romaügyi miniszterelnöki biztos. A RomNet korábban többször nyújtott be közérdekű adatigénylést, hogy megtudják ezt az információt, de eddig nem kaptak választ.

A Facebookon közel 100 ezer emberhez jutott el felhívás, mégis az eseményre azonban egyetlen ember sem jelentkezett, csak a sajtó munkatársai voltak jelen. Nem voltak ott az általános iskolai osztálytársak, akikkel együtt ballagott, sem a gimnáziumi barátai, ismerősei, de a tanárai sem, írja a RomNet. Olyan egyetemisták sem jelentkeztek, akik részt vettek volna az ELTE-n Farkas Flórián előadásain, pedig Farkas sokáig állította, hogy 2006-ig óraadó tanár volt a felsőoktatási intézményben. Igaz,az egyetem volt rektora kijelentette, Farkas Flórián miniszterelnöki biztos soha nem volt óraadó tanár.

Tovább...


A cikk eredetije: Van-e érettségije Farkas Flóriánnak?


Hozzászólások

katicabogar képe

katicabogar
3 éve

Engem igazából nem az zavar, hogy van-e valamilyen végzettsége, vagy nincs, hanem azt, hogy elítélte jogerősen a bíróság :(

"Farkas Flóriánt 1975 és 1982 között háromszor is elítélte a bíróság jogerősen felfüggesztett és végrehajtandó szabadságvesztésre."

Ezek szerint miniszteri biztos lehetett priusszal :(