Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Változást! Most! Fideszvilág - IV. Az egészségügyről


2018. március 24. 13:21 | 7 hozzászólás

Változást! Most! Tisztességes egészségügyi ellátást csak azok kapnak, akik ki tudják fizetni a magánrendelőket.

Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Tehát VANNAK, akik szeretnek ebben a zországban FÉLELEMBEN ÉLNI!:(((
Jelen pillanatban (2018. 03. 28. 18:50) éppen heten!
A HETEDIK TE MAGAD LÉGY!!!! :DDD
HÁT BÁNOM IS ÉN, FÉJJÉ, HA ANNYIRA TECCIK! NEKEM BIZONY NEM TECCIK A FÉLELEM CSAPDÁJÁBAN VALÓ ÉLET, NEM BEZONY!

Szegény Attila! Biztos nem ERRE gondolt versírás közben!:(((
Héééééé! Figyejjetek má'! :
https://www.youtube.com/watch?v=Il2g4l5y9cI

Hobo Blues Band: József Attila: A HETEDIK

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Kedves PlalyA!

Jól teszed, hogy nem jössz haza, mert semmi pozitív élményben úgysem lenne részed, akkor meg minek?!
Ha se jóbarát, se kedves rokon nem vár, tényleg, csak fölösleges fáradtság volna.
Sületlenségből van és úgy tűnik, lesz is elég, azaz: nem fog kisülni a "narancsos bukta", bármennyire is itt a recept hozzá:
http://m.blog.hu/vi/vilagnezet/image/narancsos%20bukta.JPG

Gyúrd össze liszttel tésztába a szólás és sajtószabadságot. Majd tegyél bele tölteléknek egyházállami alkotmányt. Hajtogasd megfelelő formába. Süsd meg. A végén a sütőből kivéve a lelkiismereti és vallásszabadságot reszeld rá a tetejére. Kész, ennyi volt. Kisütötték. Megehetik. Nem kérünk belőle!!! Abból meg főként nem, hogy a narancs zabálja a törvényeinket.

Az imént véletlenül rábukkantam egy 7 évvel ezelőtti dalocskára, ez egy régi elégedetlenkedés, mely még mindig érvényes:
https://www.youtube.com/watch?v=GSP81Che1X0
Nem tetszik a rendszer - 2011-ből...

"Nem tetszik, hogy mindenki FÉL!" :'(
És főleg:
"Nem tetszik, hogy a nevemben hülyeséget csinálnak!":((( 
 

plalyA képe

plalyA
1 éve

Kedves Zsadi!

Úgyan már - nem olyan bonyolult ez a dolog. Most hogy az Eu ismét megtámadta Magyarországot a korrupció kapcsán- természetesen a Soros nyomására- mert ugyan ki más intézne támadást a szegény FIDESZ-s országmentő emberkék ellen- lásd Kósa Lajost ugyebár- nagyon is egyszerű a helyzet. Megint lehet folytatni a szabadságharcot és csatába szólítani a magyart- az meg megy is mert olyan hogy ha hülységről van szó akkor aztán előre.

No meg a "védett tanú" is megszólalt és elmondta, hogy a balodal és a Dk hoygan játszotta ki a milliárdokat- azt hiszemj nincs is más dolgunk, mint hátradőlni a fotelba- amig lehet- és  néznia cirkuszt.A Prosti Srácok pedig hűen lejegyezte minden szavát- csak úgy itták. 

ÉN azt gondolom, hogy bár minden szándékom az volt hogy hazautazok a váalsztás bnapjára, de ennyi értetlenség, sületlenség meg mocskolódás láttán inkább mégse megyek.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Már megint ezek a minuszok!
Én ezt nem értem!
Szóval vannak ebben az országban, AKIK FÉLELEMBEN SZERETNÉNEK ÉLNI?! :(((
 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Kedves PlalyA!

Most aztán ismét (mint már annyiszor!) feladtad a leckét nekünk, jóindulatú, de "átlagos választópolgároknak"!:(((
Azaz:
Az egyik régi kabaréban elhangzó vers ("Mindenütt jó, de legjobb SEHOL!") mintájára:
Mindenki ROSSZ, de senki se a legrosszabb!

Nos, ha senki se a legrosszabb, akkor Te is azt mondod, mint Jézus (állítólag!) a kereszten, mikor a római katona hessegette a sebeiről a legyeket: "Hagyd fiam, csak éhesebbek jönnek!"

Mert Cleaner megjegyzéséből jómagam is EZT szűrtem le.
Azonban!
Lehet, hogy én, az örök pesszimista (talán most az egyszer) optimista leszek, és azt mondom:
"Ezeknél csak JOBBAK jöhetnek, mert ha ilyen 'nyócévhez' még jön újabb négy év, NEM MARAD ORSZÁGUNK!" (Pűruszi-győzelem mintájára szabadon...)

Tehát mi is a teendő az én szavaimmal, de Te szerinted:
Mindenki döntse el magában, maradjon-e a jelenlegi "fagyöngy szipoly" kormány, vagy megér egy próbát, hogy egy "Buhera mátrix"-szal felújított MÁSIK (bármelyik!) párt kezébe adni a kormánykereket?!

Mi várható lenne ebből szerintem:

1./ Ha marad a Fidesz, BIZTOS az újabb 4 év pofátlan rablás, és még az EU-ból való kipenderítés lehetősége is fennállhat.

2./ Felújított, és tákolt tarka-barka baloldali koalíció, és szinte BIZTOS a bukás egy év múlva, és új választások kiírása, aminek beláthatatlan következményei lehetnek!

3./ Győzzön a JOBBIK, amelynek igenis VAN határozott elképzelése a kormányzati teendőkről, és meg kell mondjam, azok bizony többségében pozitívak (a radikális szárnyat most mellőzném!), csak kérdés, honnan, miből lenne a megvalósítására pénz?!
Mert amit forrásként megjelöltek, az bizonytalan kimenetelű... Szerintem.

Utóiratként hozzátenném:

Az szinte biztos, hogy a Fidesz nem adná át simán a hatalmat, hanem az új kormány megalakulásáig ugyanazt tenné, mint 2002-ben: Nem ügyvezető kormányként működne, ahogy a törvény szerint kellene, hanem gyorsan kisöpörnék a kasszát, és benyomnák a stratégiai pontokra (főhivatalnoki posztok!) a saját embereiket legalább 6 évre bebetonozva, s ezzel ELKÖLTENÉK A JÖVŐ PÉNZÉT is előre!
Így az új kormány üres kasszát találna, mint Medgyessy 2002-ben.
Ezért BIZTOS lesz az új kormány bukása, mert a meghirdetett igéreteket pénz nélkül betartani lehetetlen, legyenek is azok bármely párt képviselői.

Még egyetlen dolog:
Jelenleg a FÉLELEM ORSZÁGA vagyunk!
És az ember - biológiájából kifolyólag amit nagyon nem akar, és nem szeret: A FÉLELEM!
Azaz:

Szeretnénk végre egy FÉLELEM NÉLKÜLI ORSZÁGBAN ÉLNI!!!
 

plalyA képe

plalyA
1 éve

Most nem azért - de valahogy azt érzem, hogy a Cleanernek van több  igazsága. 

.1./ A baloldalon nincs olyan párt amely a jövő pártja lenne. A baloldali pártok egy része a múltba réved és onnan táplálkozik. Eluralja az ordo marxizmus-leninizmus, a bolsevik világkép, és a kádári éra utáni vágyakozás. ( ami nagyobbrészt nosztalgia, mivel a tagok nagytöbbsége inkább az élemedettebb korú) Kisebbrészt meg valamiféle  "mamahotel" utábni sóvárgás. A baloldal másik része ( közte az MSZP-is - sajnos)  a ma pártja. A prakticistáák megalkuvása eluralta a pártokat, az állandó egyezkedés felőrölte és minipárttá zsugorította az MSZP-t például.(Kisebb fajta csoda számba megy az, ha eléri a parlamentbe jutás küszöbszintjét) Így a balodal alkalmatlan arra hogy bármilyen színtű együttműködéssel is kkormányzó erő legyen. ( az összefogásról meg nem is akarok beszélni- hogy mivé lenne) Tehát esély sincs egy életképes, haladó jellegű építkező pártra, vagy pártkoalícióra - vagyis nem kizárt és nem egy túlzó feltevés az, hogy csak az anyagi haszionszerzés a motiváló erő - ebből következően igazsága vagyon a cleanernek.

2. / A centrum erői ( Ide számítom a DK-t is) nem tudják hogy mit is akarnak.  Ők sem a jövőbe akarnak befeccelni - hanem a mának élnek. Nincs egy elfogadható jövőképük és fogalmuk sincs arról hogy az országot hogyan kéne kirángatni a kátyúból - annyifelé húznak ahányan csak vannak- tehát ök sem működőképes erő a kormáynzásra. Velük is csak a káosz mélyülne. - vagyis megint igazazsága vagyon a cleanernek.

3./ Jobboldal legalább annyira megosztott mint a baloldal - ha nem jobban. A FIDESZ csak egyben egységes- abban hogy ők maradjanak mindenáron hatalmon és folytathassák rabló játékukat a NER-t amely mára inkább a FER -telemség nevet érdemli. FIDESZ Együttmúködésii Rendszeretelenség. A KDNP nem kormányzatiu tényező a FIDESZ Zseb-pártja. Nem oszt nem szoroz. Jobbik- lehetne kormáynzati erő, ha nem lenne megosztott. De a hatalom érdekében a megosztottságot felvevő  -és modern néppárt szindrómában  szenvedő ugyan akkor egy alattomos  működésü párt megint nem komoly kormányzati tényező - azon kívül hogy nekik sincs elképzelésük, csak is a magyarkodásig jutoittak el. Ami viszont - és ezt már Vona szeméylesen is megtapasztalta (ennek tudható be hirtelen néppártisága) hogy nemzetközi szinten nem kifizetődő politika, Vagyis ha hatalomra kerülnének akkor senm tudnának mit kezdeni a hatalmukkal- csak egy jó idő után barkácsolnának valamiféle  szedett vedett kormányzati programot össze. Vagyis nem igazán kormáynzati tényező a Jobbik sem. A tőlük jobbra álló szélsőségesek meg hogy úgy mondjam,  szintén a múltba révednek és hajdani nagyságunkanak a hangoztatása megint nem jó ómen- ebből az ügyből kifolyólag már többször "megfenyitettek" bennünket a töténelem folyamán. Vagyis megint nem épkézláb  és járható út. - ebből következik, hogy megint igaza van a cleanernek. 

Nem tudom, hogy ki lenne arra érdemes, hogy kormányozhasson ezek után.

Lehet rajta gondolkodni- hogy egy minden hájjal megkent rablóbanda, vagy egy  elképzelés nélküli - éppen ezért ugyn olyan veszélyes a közre nézve -  párt vagy pártkoalíció- aki nem is tudja hogy mit akar és nincs is tisztába a dolgokkal.

Szóval menjünk és merjünk április 8-án választani. Tessék hölgyek urak szabad a pálya- csak aztán ne tessék sírni hogy én nem ezt a lovat akartam- magyar módra.

 

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Ez  így  sehogy  se jó...