A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Valami szörnyű dolog történt Kálmán Olgával – aki tud róla bővebbet, jelentkezzen!

via Pesti Bulvár

2017. november 23. 10:53 | 0 hozzászólás

Valami szörnyű dolog történt az ismert műsorvezetővel. Átmoshatták talán az agyát? Kérjük, aki tud róla bármi bővebb infót, jelentkezzen!

A televízió csatornának mondott HírTV nevű állatsimogató fő-állatgondozója ma megint kitett magáért. Aki szeretne drogok nélkül eljutni egy teljesen szürreális világba, az nézze meg Kálmán ‘nyuszisimogató” Olga és Vona “nyuszitappancs” Gábor beszélgetését. Vigyázat, a műsor a mentális egészségre káros elemeket tartalmaz!!!

Mindenki megöregszik egyszer, sokan ki is égnek az újságírói pályán, sokak elveszítik a gerincüket, másoknak meg soha nem is volt. Kálmán Olga ATV-nél töltött pályafutása alatt inkább kemény oroszlánidomárként viselkedett a baloldali politikusokkal, hol számon kérve őket, hol éles kritikát megfogalmazva. Műsorába Jobbikos be nem tehette a lábát, mert nem akart teret engedni a Jobbik által képviselt eszméknek. Most, a HírTV-nél pedig finoman simogatja Vona Gábort, kérdéseivel véletlenül sem billenti ki a kerékvágásból, kényes kérdésekre ki nem tér.

Tovább...


A cikk eredetije: Valami szörnyű dolog történt Kálmán Olgával – aki tud róla bővebbet, jelentkezzen!


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges