A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Valami furcsát pusmognak a magyar letelepedési kötvényről

via HVG

2017. június 7. 10:16 | 0 hozzászólás

Jövőre újra fog indulni a magyar letelepedési kötvényprogram – mondta egy genfi konferencián a Magyar Nemzetnek több olyan ügynökség is, amely érdekelt a hasonló programokban.

Több, a letelepedési programokban érdekelt ügynökség vezetője is arról beszélt egymástól függetlenül, hogy a magyar letelepedési program jövőre újra fog indulni – jelentette Genfből, az üzletág legjelentősebb szereplőit felvonultató Investment Migration Forum konferenciáról a Magyar Nemzet.

Teljesen bevett szokás, hogy egy országban, ahol kritikát kap az adott állam letelepedési programja, szüneteltetik, majd az országgyűlési választások után újraindítják – mondta egy neve elhallgatását kérő ciprusi ügynök, aki húsz éve van a szakmában.

Az ügyfelek szempontjából túl jó a program ahhoz, hogy megszüntesse a magyar kormány – mondta a lap szerint egy másik szakmabeli.

A beszámoló szerint tény, hogy a magyar kormány nem vonta vissza a letelepedési programot lehetővé tevő jogszabályt, csak annyit jelentett be az Államadósság-kezelő Központ (ÁKK), hogy szünetelteti a kötvénykibocsátást, ami bármikor újraindítható.

Tovább...


A cikk eredetije: Valami furcsát pusmognak a magyar letelepedési kötvényről


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges