A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ungár Péter arról beszél, direkt verte át az LMP tanácsadóját – videó

via Hvg.hu

2018. július 6. 12:01 | 0 hozzászólás

Klassz. Most aztán megalapozta a hitelét.

Egy jogász szerint polgári jogilag álképviseletnek, büntetőjogilag pedig csalásnak minősülhet az, amit az LMP-s politikus tett.

Nem csitulnak az indulatok az LMP-n belül. A választások óta egyre s másra jönnek infók arról, mi zajlik a pártnál, legfrissebb számában a Magyar Narancs például arról ír, hogy fegyelmi indult Schmuck Erzsébet ellen, mert a kampány alatt többször egyeztetett Schmidt Máriával.

Most szintén a Magyar Narancs ír a pártról, illetve korábbi tanácsadójáról, Ron Werberről. A korábban az MSZP-nél dolgozó kampánygururól már megírtuk, levelet is írt a párt vezetésének, amiben azt állította, Szél Bernadett és Ungár Péter félrevezeti az LMP vezetését és tagságát, szándékosan elszabotálta a kampányt, és még csak nem is fizetett. Bírósági ügy lehet a dologból. Szél Bernadett erre annyit reagált, Werber az utolsó hetekben hagyta magára.

Most kikerült egy videó, egy választások utáni kibeszélő, ahol a tagság Szél Bernadett társelnököt, Ungár Péter kampányfőnök-helyettest és Schmuck Erzsébet kampányfőnököt, a párt parlamenti képviselőit kérdezhette. Az alábbi felvételrészleten Ungár arról beszél, hogy tisztában volt azzal, hogy nem írhatta volna alá a szerződést, sőt állítása szerint direkt járt el így, hogy ne kelljen kifizetni a tanácsadót.

„Én ezt azért írtam úgy alá, hogy erre semmilyen jogom nem volt, hogy semmilyen módon ne legyen ez jogilag kötelező érvényű ránk nézve azt követően. Valószínűleg ez még a bírósági perben nagyon jól fog nekünk jönni.“

Tovább...


A cikk eredetije: Ungár Péter arról beszél, direkt verte át az LMP tanácsadóját – videó


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges