Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Újra üzent Soros György – háromrészes videósorozatban teszi helyre Orbán Viktort

via 168 Óra Online

2017. december 1. 10:40 | 1 hozzászólás

A milliárdos üzletembernek van néhány szava a meghosszabbított konzultációhoz: szerinte nem ő, hanem Orbán Viktor változott meg, méghozzá nem a legmegfelelőbb irányba. Száműzetésbe vonulhat a CEU, de Soros szerint egyeteme mindenképp túléli ezt a rezsimet

Ma jár le a nemzeti konzultáció meghosszabbított visszaküldési határideje, Orbán Viktor nyilván világos iránymutatást ad híveinek a Kossuth Rádióban arról, hogy miként kellett válaszolniuk a csakis egyféleképp megválaszolható kérdőívekre. Miközben az eredményekre hivatkozva nyilván újabb Soros-ellenes kampányt indít majd a kabinet, amely rekordszámú válaszadóról regél, s vélhetően rekordszámú rettegőt remél. És persze így is lett, közölte: arra számít, hogy Magyarországon a Soros-hálózat propagandát fog folytatni, meg fogja erősíteni a civil szervezeteket, emberek százait és ezreit fogja fizetni, a választás időpontjára pedig úgynevezett civil központokat fog létrehozni az ország különböző részein, amelyek pontosan úgy működnek majd, ahogyan a kampányban a pártok szoktak.

Éppen ezért tarthatta fontosnak a 87 éves Soros György, hogy az ellene, a személye ellen indított kormányzati propagandakampánynak ellentmondjon. Noha egyes sajtóinformációk szerint a Fideszt egyáltalán nem érdekli az Amerikában élő magyar milliárdos tisztázó kampánya, Soros most újabb három videóüzenetben mondja el véleményét a hazai folyamatokról, valamint a Magyarország iránt táplált érzelmeiről, gondolatairól.

Az első filmben Soros arról beszél, hogy milyen volt Magyarország az ő gyerekkorában, s miután innen menekülnie kellett, s végül máshol kényszerült letelepedni, milyen érzés volt a '70-es években hazatérni. A filantróp a változásokról beszél, megemlítve, hogy manapság is sok minden változik Magyarországon, s vannak rossz változások is. Hogy Soros milyen közelről követi a magyar közéletet, azt pontosan jelezheti az utalás, melyet Orbán Viktor budai Várba, pontosabban a miniszterelnöki rezidencia Karmelita kolostorba költöztetésére tesz.

Tovább...


A cikk eredetije: Újra üzent Soros György – háromrészes videósorozatban teszi helyre Orbán Viktort


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Csoda, hogy  eddig  is tűrte azt, amit ellene folytat  a Fidesz  hatalom.