A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Újra Fekete-Győr András lett a Momentum elnöke

via 24.hu

2018. június 10. 14:39 | 0 hozzászólás

Nemes Balázst és Dukán András Ferencet előzte meg.

A Momentum Mozgalom küldöttgyűlése ismételten Fekete-Győr Andrást választotta meg a Momentum elnökének. Az elnöki tisztségért rajta kívül még Nemes Balázs a Momentum pécsi elnöke és Dukán András Ferenc a Momentum korábbi elnökségi tagja és csepeli jelöltje indultak.

A három induló miatt eredetileg két fordulós választás volt a küldöttgyűlés napirendjén, de mivel Fekete-Győr András már az első fordulóban a szavazatok több, mint 50 százalékát megszerezte, így nem volt szükség második fordulóra.

"A Momentum egyetlen év alatt csaknem 200 ezer szavazót tudott meggyőzni, ami ilyen rövid idő alatt szép teljesítmény. Folytatunk kell a megkezdett munkát, még többeket kell elérnünk, még többeknek kell elmondanunk, hogy milyen Magyarországot képzelünk el. Mozgalmi politizálásra van szükség, nem csak országosan hanem helyben is. Jelen kell lennünk a helyi közösségekben, tudnunk kell beszélni az emberekkel. A Momentumhoz a választások után országszerte több mint 5000-en csatlakoztak, nem csak városi fiatalok, hanem tenni akaró emberek kortól és lakóhelytől függetlenül. Ez is azt jelzi, hogy óriási igény van egy új politikai generációra az országban. Még nagyon hosszú út áll előttünk, de az irány jó, és a lelkesedés is megvan" – mondta a Momentum frissen újraválasztott elnöke a szavazás után.

Tovább...


A cikk eredetije: Újra Fekete-Győr András lett a Momentum elnöke


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges