A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ujhelyi máris reagált Gyurcsány ATV-s szereplésére

via ATV.hu

2018. szeptember 18. 10:51 | 0 hozzászólás

Még tegnap este reagált persze: "...nem én és nem a Magyar Szocialista Párt a Ti ellenfeletek, hanem Orbán és az ő bűnös rezsimje."

Ma este Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd vendége volt, ahol szóba került a 7-es cikkelyes eljárás is. Ezzel kapcsolatban már MSZP-s kollégájának, Ujhelyi Istvánnak is címzett egy-két mondatot. Nem telt el sok, a politikus Facebook-oldalán kérte ki magának az őt ért "vádakat":

Robbant a bomba - Ujhelyi máris reagált Gyurcsány ATV-s szereplésére
"GYURCSÁNY FERENC NEM MONDOTT IGAZAT!

Feri! Értem, hogy a DK-t próbálod pozicionálni, de kérlek ezt ne az én káromra elkövetett csúsztatással tedd! Az ATV ma esti műsorában a 7-es cikkelyes eljárás kapcsán szó szerint azt mondtad, hogy "szépen teljesített Ujhelyi Pista itt a végén ebben az ügyben, de egy évvel ezelőtt azt sem szavazta meg, hogy legyen Sargentini-jelentés."

Azt senki nem vonja kétségbe, hogy ne én lennék az egyik legharciasabb európai parlamenti képviselő, aki egyszerre védi a magyar érdekeket és az európai értékeket. Ezért különösen rosszul esik, ha ilyen súlyosat tévedsz. Tavaly, 2017. május 17.-én igennel szavaztam a jelentés elkészítésére, a folyamat megindítására és még közleményben is figyelmeztettem a várható következményekre.

Értem, hogy elindult az Európai Parlamenti választási kampány és lőni kell az MSZP-s kampányfőnököt, de nem én és nem a Magyar Szocialista Párt a Ti ellenfeletek, hanem Orbán és az ő bűnös rezsimje."


A cikk eredetije: Ujhelyi máris reagált Gyurcsány ATV-s szereplésére


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges