A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ujhelyi István szocialista EP képviselő lerántotta a leplet az Orbán-rezsim minden eddiginél is sokkal undorítóbb tervéről

via Balramagyar.hu

2018. április 16. 11:23 | 0 hozzászólás

„Ha azt látják, hogy a Magyarország felzárkóztatására a közös kasszába befizetett adó-centjeik végül Orbán Viktor rokonságánál és baráti körénél tűnnek fel szállodák, kastélyok, vadászházak, helikopterek vagy épp hőerőművek formájában, akkor köszönik szépen, de ránk fogják csukni az ajtót.”

Ha bárki azt hiszi, hogy az újabb választási győzelem után a narancslovagok befejezik, de legalábbis lejjebb csavarják az Európa-ellenes szabadságharcot, annak rossz hírem van. A Fidesz elit kara eddig is bizonyította, hogy kontroll nélküli hatalommal a kezükben sem képesek a saját zsebükön túl látni: az alkotmányozó többséget is leginkább csak saját lopásaik törvényi szintre emelésére használták.

Az újabb Orbán-kormányzás súlypontjában a bejelentések szerint két dolog áll majd: a demográfia és a szuverenitás. Utóbbi kapcsán a sajtóban felmerült, hogy kormányzati szinten kezelik majd a szabadságharcot, vagyis az Európai Unió ellen vívott háború akár vezénylő miniszter-tábornokot is kaphat. Ha így, akkor a fiúk az utolsó üres töltényhelyet is megtöltik az orosz rulettben és hazánk halántékához emelik a stukkert.

Tovább...


A cikk eredetije: Ujhelyi István szocialista EP képviselő lerántotta a leplet az Orbán-rezsim minden eddiginél is sokkal undorítóbb tervéről


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges