A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ujhelyi István: jobbról is büntetnék a kormányt

via Index

2017. április 21. 11:13 | 0 hozzászólás

Az MSZP alelnöke szerint Lázár János hiába vizionál európai baloldali összeesküvést, a saját pártcsaládjából is megbüntetnék a kormányt.

Az MSZP alelnöke szerint Lázár János miniszter hazudik: nem az európai bal-, hanem a jobboldal akarja megbüntetni a magyar kormányt.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter egy budapesti konferencián azt mondta, az európai szocialisták a „fejükbe vették”, hogy megpróbálják Magyarországot az Európai Unió szélére szorítani. Azt szeretnék elérni, hogy a nemzeti érdekek képviseletében és szuverenitásban gondolkodó államokat „megregulázzák, letérdepeltetessék” vagy kiszorítsák.

Ujhelyi István európai parlamenti képviselő, MSZP-alelnök szerint viszont Lázár János tudatosan hazudik és félrevezeti a nyilvánosságot, amikor egyfajta európai, baloldali összeesküvést fest fel Magyarországgal szemben. A miniszter kiszolgálja a kormány Európa-ellenes, oroszérdekű propagandáját - tette hozzá.

Felemlegette, hogy a Fidesz-kormány politikája miatt immár a keresztény-konzervatív Európai Néppárt vezetői és politikusai beszélnek Orbánék lehetséges kizárásáról.

Tovább...


A cikk eredetije: Ujhelyi István: jobbról is büntetnék a kormányt


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges