Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Újabb fideszes "rontotta el" a vagyonnyilatkozatát

via HVG

2014. április 5. 11:38 | 2 hozzászólás

Újabb fideszes képviselőről derült ki, hogy utólag módosította a vagyonnyilatkozatát - írja az Origo. Magyarázata Szatmáry Kristófnak is van.

Az elmúlt napokban több fideszes képviselőről is kiderült, hogy hibásan töltötte ki a vagyonnyilatkozatát. Most Szatmáry Kristófról, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkáráról derült ki, hogy a tavaly beadott 2012-es vagyonnyilatkozatában nem szerepeltette, hogy fele részben tulajdonos egy XVI. kerületi házban. Szatmáry az Origónak azt mondta, hogy a nyilatkozat kitöltésekor már átadta a feleségének azt a tulajdonrészt, csak a tulajdoni lapon ezt később jegyezték be.

Ahogy a fideszes képviselő fogalmazott: "A feleségemmel volt egy másik XVI. kerületi házunk, ennek fele-fele arányban voltunk tulajdonosai. Hogy tisztább legyen a helyzet, 2012 végén elcseréltük a tulajdonrészeinket, így régi házunk 100 százalékban az enyém lett, az új ház pedig teljes egészében az övé."

Az elmúlt napokban több fideszes képviselőről is kiderült, hogy korábban nem szabályosan töltötte ki a vagyonnyilatkozatát. Rogán Antal a budai Pasa Parkban található lakásának újabb részei miatt kétszer is korrigálta vagyonnyilatkozatát, majd a hvg.hu pénteken beszámolt arról, hogy a bevallásban szintén szereplő balatonlellei ingatlan alapterülete is nagyobb lehet a feltüntetett méretnél.

Emellett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Potápi Árpád is javította a közelmúltban a nyilatkozatát.


A cikk eredetije: Újabb fideszes "rontotta el" a vagyonnyilatkozatát


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
5 éve

Kicsit elszállt velük a dicsőség... De az még  nem jogosít fel senkit, hogy neki mindent szabad...

katiicabogar képe

katiicabogar
5 éve

Tök mind1, hogy "újabb Fideszes" - ha az egész Fidesz frakcióról kiderülne, hogy "elrontották a vagyonnyilatkozatot" (ez egyébként baloldali politikusok esetében nincs ilyen finoman fogalmazva, ők csalnak, hazudnak, letagadja stb.) ők csak elrontották.

Szóval... mindegy, hogy lebuknak, magasról tojnak a fejünkre - nekik mindent szabad