A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Úgy néz ki, KGBéla már Orbán jövendőbeli szanatóriumában pihen

via Pesti Bulvár

2017. július 4. 09:49 | 0 hozzászólás

Nemzetbiztonsági körökben köztudott, hogy az orosz titkosszolgálat a festői Abházia tengerpartján pihenteti az elvtársakat hosszú évtizedek óta. Persze csak azokat, akik megérdemlik. Lebukott, második országból származó oroszbarát politikusok, kémek, kedves vezetők, szóval ilyenek. Vegyes a banda az biztos.

Ez amolyan luxus káder-temető, ahol nem kell meghalni, lehet élvezni a szanatórium vendégszeretetét, Schmitt Pál álamfői extra-juttatásokról mondott örökérvényűje jut most eszembe;

Jár bizony. A polgári nevén Kovács Béla nevű jobbikos EP-képviselő ellen már szimatolnak régóta, ugyanis felmerült, hogy kém. Hát azaz, hogy nem csak felmerült. De meg ha már kém, nem olyan menő Archer, vagy James Bond szerű kémet tessenek elképzelni, hanem egy ilyen kis izét. Ráadásul a lapok szerint a felesége is nyakig benne van. Na most KGBéla tevékenykedése mind az országnak, mind a nyugati integrációnak ártott – pláne, ha egyszer bebizonyosodik.

Szóval miért Abházia? Az oroszbarát szakadár állam különleges státusza miatt nem érvényesek a nemzetközi elfogatóparancsok, kiadatások, semmi. Júniusban már nem jelent meg, legközelebb július 19-én várják, bár nem valószínű, hogy megjelenik a Központi Nyomozó Főügyészségen (KNYF), ahol a költségvetési csalási ügyben gyanúsítottként hallgatnák ki.

Tovább...


A cikk eredetije: Úgy néz ki, KGBéla már Orbán jövendőbeli szanatóriumában pihen


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges