A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Úgy érzik, szükség van egy szélsőjobboldali erőre

via Index

2017. május 24. 10:06 | 10 hozzászólás

Két hét múlva új szélsőjobboldali mozgalom indul, mert a tagjai úgy látják, sem a Fidesz, sem a Jobbik nem képviseli hitelesen az értékrendjüket. Nem zárják ki, hogy majd párttá alakulnak, de még nem érzik úgy, hogy időszerű lenne erről beszélni. A fideszes média nagyon ráharapott a témára, mert egy új radikális párt szavazatokat szipkázhatna el a Jobbiktól, Vona viszont azt mondja, nem foglalkozik matematikával.

Június 8-án új szélsőjobboldali mozgalom bont zászlót Vecsésen. A nevüket egyelőre nem árulják el, de azt már minden résztvevő megerősítette az Indexnek, hogy a mozgalom fő pilléreit a Betyársereg politikai szárnya, az Érpataki Modell Országos Hálózata és az Identitárius Egyetemisták Szövetsége (Identitesz) adják majd.

A kormánypárti médiában megjelenő anyagok alapján úgy tűnik, hogy a Fidesz nagyon szeretné, ha az új szélsőjobboldali mozgalom párttá alakulna, és a választásokon gyengítené a Jobbikot. Erre azonban a résztvevők nyilatkozatai és előélete alapján nincs túl nagy esély. 

Szükség van egy szélsőjobboldali erőre

Majd akkor szóljanak, ha már folyik a vér

Két cigány család viszálya durvult el, miután az egyik családfőt kommandósok vitték el uzsorázás miatt. Aztán összekaptak a szélsőjobbos földesúrral, aki hívta a neonácikat. A rendőrség tehetetlen. A vidéki Magyarország problémái egy faluba sűrítve, amiről valószínűleg nem is hallott eddig. Tovább

Az új mozgalom legismertebb pillére az eddig leginkább vidéki településeken rendezett megfélemlítő akcióiról ismert Betyársereg. A szervezet februárban negyedik alkalommal tartott országos találkozót, ahol megalapították a politikai szárnyukat. A vezetőjük, Tyirityán Zsolt szerint többen félremagyarázzák a helyzetet, mert nem az öndefiníciója szerint küzdősport-egyesület szállt be a mozgalomba, hanem annak csak a politikai szárnya. 

Úgy gondoljuk, hogy Magyarországon szükség van egy szélsőjobboldali politikai erőre, a választásokon való induláson viszont egyelőre nem gondolkodunk, az még túl távlati. Jelenleg terepfelmérés zajlik

Náci vagyok, vállalom! Vona meg a barátom

Bemutatjuk az exrendőrökből, exkommandósokból, soraiban Jobbik-politikusokat és beépített TEK-eseket is tudó Betyársereget, Magyarország legveszélyesebb alakulatát. Őket kéne Vonáéknak leválasztani a néppártosodáshoz. Ehelyett inkább támogatják. Tovább

– mondta a sereg vezetője az Indexnek. A magát Vona Gábor barátjának tartó Tyirityán szerint „már most óriási az érdeklődés a mozgalom iránt”, ezért elképzelhető, hogy június 8-ig a már említettek mellett további szervezetekkel bővül majd a mozgalom, de azt leszögezte, hogy a Jobbikot egy éve elhagyó Bertha Szilvia féle Értünk, Értetek nevű szerveződéssel nincsenek kapcsolatban.

Tovább...


A cikk eredetije: Úgy érzik, szükség van egy szélsőjobboldali erőre


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Úgy látszik Katicám, mindkettőnknek "JÓ TANÁRUNK" volt: AZ ÉLET!

Nem úgy mint a három majomnak:
http://megoldasmost.hu/wp-content/uploads/2015/04/MauMauM.jpg
Ugyanis A HÁROM MAJOMMAL ellentétben  mi látunk, hallunk, és beszélünk is.

Hogy miről?!
Hát a TÉNYEKRŐL, mert a tények bizony makacs dolgok!

http://megoldasmost.hu/tanulas-majmok/

 

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

"De kommunistákra esetleg mondhatnál példát a MÁBÓL is, mondjuk. kezdhetnéd a kormány tagjai között lévőkkel, kedves Kirschner! :P"

Nos, a klavimból vetted ki a szót kedves Zsadi. Éppen erről akartam írni a mi kettősnevünknek :)

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Kirschner, Kirschner!

Ismét fogalomzavarban szenvedsz, mint már annyiszor! :(((
Írtam már, hogy olvasd Cseres Tibort! Legkézenfekvőbb példát a "Vérbosszú Bácskában" c. könyvében találni. Különösen ajánlom a 4. fejezetet, a 256-257. oldalt. Idézek belőle:

1944-et írtunk, október-november havában történt:
"Október végén orosz csapatok vonultak be a faluba (Bezdánról van szó). Pár nap múlva, nov. 3-án szerb partizánok is jöttek az oroszok után. (...) A falu lakosságából kiválasztottak 122 férfit. Egy közeli tanyán gödröket ásattak velük, majd sortüzet nyitottak a mit sem sejtő emberekre. 
A lemészároltak közé került egy 13 éves fiúcska is, aki nem akart az apjától megválni.
A kivégzést irányító, vad kegyetlenségű, vérszomjas partizánnőt Bojkának hívták. Ezt mondta: "Lőjétek agyon a kölyköt is! A gonoszoknak még az írmagját is ki kell irtani!" - És agyonlövette a fiút is.
Ezután Bojka elővette harmonikáját, s az ártatlanul megölt, védtelen magyarok temetetlen tetemei fölött diadalmas harci indulókat énekelt."

Két nyugalmazott esperesplébános összefoglaló, emlékeztető rekviemet írt a Titó partizánjai által 40 000 ártatlanul kivégzett bácskai magyarért. Rekviemjük csak holtuk után kerülhetett nyilvánosságra.

Hát igen, ILYENEK a szélsőséges baloldalinak hitt kommunisák...
De ezek igazából nem baloldaliak, Kirschner, hanem közönséges gazember GYILKOSOK!!!!
Nos, hát ILYEN szélsőségesekre SEMMI szüksége az országunknak, Kirschner!
Se jobbról, se balról, ahogy Katicabogár említette.
 
De kommunistákra esetleg mondhatnál példát a MÁBÓL is, mondjuk. kezdhetnéd a kormány tagjai között lévőkkel, kedves Kirschner! :P

 

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Ha erre célozták: a szocialisták nagyon távol állnak a kommunistáktól. Ha nem hiszed, kérdezd meg Thürmert :)

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Szerintem sem lenne szükség szélsőségesekre. Sem jobbról, sem balról.

kirschner képe

kirschner
1 éve

Azt hogy érted , hogy semilyen szélsőségre sincs szüksége az országnak? Kommunistára se? Mert a komcsi az elég szélsőséges. A lehető legszélsőségesebb. De minimum a második. Esetleg megosztott első hely a nácikkal.

Vagy ha a komcsi átfesti a cégtáblát , kihagy egy betűt a nevéből , akkor már megszűnik szélsőséges lenni?

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Hát őszintén szólva ez sem lehetetlen, hisz "ezek" a győzelem érdekében MINDENRE képesek! :(((

Shark60 képe

Shark60
1 éve

Nekem gyanus, nem a Fidesz van-e emögött, hogy gyengítse a Jobbikot.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Én sem hiszem!
Sőt!
Szerintem semmilyen szélsőségre NINCS szüksége az országnak, pontosabban a reálisan godolkodó lakosságának!

Békességre, nyugalomra és harmóniára annál inkább. De sajnos éppen ez az, amely - sajnos! - mostanában teljességgel lehetetlen!:(((
Mindig vannak és voltak is radikálisan gondolkodó elemek (mert ezek nem érdemlik meg az EMBER kategóriát), csak ideig-óráig rejtőzködnek, de léteznek... :(((
 

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Hát én nem hiszem, hogy annyira szükség lenne :( Szerintem a Jobbikot gyengíteni fogja, mert az utóbbi időkben lehetett olyan hangokat hallani, hogy sok jobbikosnak nem tetszik Vona távolodása a radikalizmustól.