Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

“Tudom milyen, hiszen voltam célkeresztben” – fájdalmas bejegyzést tett közzé Török..

via Pesti Bulvár

2017. július 12. 11:09 | 1 hozzászólás

Gyűlöletet kelt, uszít Tudom milyen, hiszen voltam célkeresztben. Sőt, magam voltam a céltábla évekig, legtöbször pedig még a golyófogó is. Undorító, ahogy uszítanak, ahogy gyűlöletet keltenek és – legyünk őszinték – egészséges lelkű embert ez zavar, bánt.

Akkor is bántja, ha még tudja is, hogy nem a személye ellen, hanem gondolatai, pártja, az általa képviseltek ellen harcolnak. Vagyis inkább nem ellene, hanem a saját hatalmukért, és a hatalom pedig azért kell nekik, hogy lophassanak. Hatalmaskodnak, hogy minket, magyarokat meglophassanak, kiraboljanak.

Ezért, eközben, ezt elfedve mindig kell valaki, aki ellen gyűlöletet keltenek, aki ellen uszítanak, akit megvetendő kisebbségként odadobnak a népnek koncként. Ugyanígy volt a középkorban mindenhol, amikor üldöztek valakiket, majd “látványosan” (elnézést, de tényleg így volt) megégették, megkínozták. Egyszerre szolgálta ez a megfélemlítést és a cirkuszt is. Mert ha kenyeret nem tudnak, akkor legalább cirkuszt. Aztán a XX. században is ez volt, csak ehhez már voltak plakátok, filmek, képek, újságok… Gyilkoltak, ha kellett, ha nem. És szörnyű, hogy egy népcsoportot, egy vallást, egy kisebbséget, s annak minden tagját el akarták pusztítani.

Tovább...


A cikk eredetije: “Tudom milyen, hiszen voltam célkeresztben” – fájdalmas bejegyzést tett közzé Török..


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Még  nem füstöl a puskapor, hát  tesznek róla, hogy  robbanjon. Az a  fájó, hogy megtehetik...Kegyetlenűl meg  is teszik. Provokálnak, abban reménykedem, hogy az ellenzéki pártok nem ülnek erre  fel.