A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Továbbra sem tudni, mennyibe került a Nemzeti Konzultáció

via HVG

2017. augusztus 25. 10:30 | 0 hozzászólás

A Miniszterelnöki Kabinet 25 ezer forintot kér nyilvános adatokért.

Egy hónappal első közérdekű adatigénylése után ismét azt próbálta megtudakolni a Vastagbőr blog a Miniszterelnöki Kabinetirodától, hogy pontosan mennyibe került az adófizetőknek a Nemzeti Konzultáció. A blog tehát arra volt kíváncsi, "mennyibe kerültek a levelek, azok kézbesítése, a visszaküldött levelek kézbesítése, a visszaküldött válaszok feldolgozása, és természetesen mennyiért reklámozták a konzultációt, vagyis a teljes, kövér végösszeg".

Míg egy hónapja a miniszterelnökség azt válaszolta, hogy "a konzultációs levelek pontos költségeiről csak a beérkezett beszámolókat és a kiállított teljesítésigazolásokat követően tudunk tájékoztatást adni", most már úgy tűnik, tudják, mennyibe került a propagandakampány, de nem hajlandók elárulni, vagy legalábbis nem ingyen:

"Tájékoztatom, hogy adatigénylésének teljesítése a kért adatok mennyiségére tekintettel, a Miniszterelnöki Kabinetiroda alaptevékenységének ellátásához szükséges munkaerőforrás aránytalan mértékű igénybevételével jár. A költségtérítés összege 25. 408,- Ft. Jelezzük, hogy adatigénylésével kapcsolatban dologi költség nem került megállapításra."

Tovább...


A cikk eredetije: Továbbra sem tudni, mennyibe került a Nemzeti Konzultáció


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges