A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Tóth Bertalan és Karácsony Gergely sajtótájékoztatója


2018. szeptember 3. 10:25 | 1 hozzászólás

A magyar gyerekek jövője szempontjából kulcsfontosságú változáshoz újjá kell szerveznünk az együttműködést azok között, akik az Oktatási Minimum programját megalkották és elfogadták.

Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
7 hónapja

Szentgyörgyi Albert lehet, hogy így nyilatkozott az oktatásról, ahogy Gergely idézte, de már egy nagy elődje, akit a LEGNAGYOBB MAGYAR-nak tartanak, ezt mondta kb. 160 - 170 évvel ezelőtt:

"Ha meg akarod tudni, hogy egy nép mennyire törődik a múltjával, nézd meg a temetőit. Ha arra vagy kíváncsi, mennyire törődik a jövőjével, nézd meg az iskoláit."
/Széchenyi István/

Hát most atán megnézhetjük!
Manapság a papi politika jellemzi a magyar oktatást. Azt tanítanak a gyerekeinknek, ami az Ő céljaikat szolgálja: engedelmes, parancsvégrehajtó bábúkat!
https://www.youtube.com/watch?v=fvPpAPIIZyo
Pink Floyd - The Wall [A fal]
 
Ez a kormány múltbaforduló politikájával TÖNKRETESZI AZ ORSZÁG JÖVŐJÉT!.(((
Mert még az egyszerű átlagember is tudja, korszerű, modern tudás, TANULÁS NÉLKÜL NINCS FEJLŐDÉS, hiába a tehetség, ha nem kap lehetőséget a kibontakozásra!

Ismét ott fogunk tartani, aki vinni akarja valamire fiataljaink közül, KÜLFÖLDRE megy művelődni, mint ahogy Mikszáth Kálmán regényeiből olvashattuk (Pl. Különös házasság/.