A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Tizenötmillióval drágábban építhet tésztaüzemet a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó...

via 168 Óra Online

2017. november 2. 09:42 | 0 hozzászólás

Az eredetileg becsült összeg, 33 millió forint helyett 48 millió forintért építhet gluténmentes tésztát gyártó üzemet Rábaszentmihályon a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Euro Generál Zrt. – írja a Magyar Nemzet.

A lap szerint a 200 négyzetméteres üzem megépítéséről szóló meghívásos közbeszerzésen hat cégtől kértek ajánlatot, de végül csak az Euro Generál pályázott. A zrt.-ben 50 százalékos tulajdonrésze van a korábban Opimus Group Nyrt. néven ismert Opus Global Nyrt.-nek, amelybe Mészáros Lőrinc – a nemzet milliárdos gázszerelője, Orbán Viktor miniszterelnök barátja és egykori iskolatársa – a tavasszal vásárolta be magát.

A Magyar Nemzet az üzemről megkérdezte Rábaszentmihály független polgármesterét, Horváth Gábort, aki elmondta, nem ismeri Mészáros Lőrincet, a Győr-Moson-Sopron megyei község vezetőjeként ő majd csak ellenőrizni tudja az elkészült üzemet, hogy minden az elképzeléseiknek megfelelően alakult-e. A gyártás májusban kezdődik, az alkalmazottak szakmunkás-minimálbért kapnak majd.

Tovább...


A cikk eredetije: Tizenötmillióval drágábban építhet tésztaüzemet a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó...


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges