A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Tiborcz István nem mond igazat arról, hogy az OLAF nem akarta meghallgatni

via HVG

2018. április 13. 12:08 | 0 hozzászólás

Még idézi is a jelentés, mit mondott.

A Hvg.hu rövid interjút készített Tiborcz Istvánnal, miután a miniszterelnök veje megint vizsgázott a Károli Gáspár Egyetemen. Tiborcz a lapnak azt állította, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal jelentése egy politikai jelentés volt, semmi több. Arra, hogy mit gondol magáról a dokumentumról, Tiborcz annyit mondott: nem tudja, mit gondolhatna róla, ő ugyanis nem kapta még kézhez.

A lap arra is rákérdezett, hogy kereste-e Tiborczot az OLAF. Először azt mondta, nem, majd rögtön javította magát: kereste, időpontot is kért tőlük, hogy meghallgathassák. A hivatal szerinte először azt írta neki vissza, megadják neki ezt a lehetőséget, de állítása szerint erre végül nem került sor.

Amikor a HVG az OLAF-jelentésre hivatkozva feltette a kérdést, hogy az Elios könnyített terepen mozgott-e a közbeszerzéseknél, Tiborcz megint azt mondta, nem ismeri a dokumentumot, de amint megkapja azt, reagálni fog az abban szereplő állításokra. Szerinte ha az OLAF annyit megtenne, ha már őt vizsgálják, hogy meghallgatja a véleményét, szívesen válaszolna. Amíg azt sem tudja, miről van szó és maga is csak a sajtóból tájékozódik, addig nem tud mit csinálni.

Tovább...


A cikk eredetije: Tiborcz István nem mond igazat arról, hogy az OLAF nem akarta meghallgatni


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges