A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Természetesen a haja szála se görbül a Soros-disznó felett örvendező Pócs Jánosnak

via 168 Óra Online

2017. december 14. 12:24 | 1 hozzászólás

A Fidesz alelnöke, úgy is mint a csepeli kereszténység legszilárdabb támasza és gyámola azt mondta: tudomása szerint képviselőtársa marad a frakcióban, az ominózus fénykép pedig csak egy rossz vicc volt a részéről.

Meg aztán, ugye 

a social médiában mindenki lehet minden.

Mint az sajnálatosan széles körben ismert, Pócs János képviselő a minap kitett egy fotót a Facebook-oldalára,  amelyen egy Erdélyben megperzselt disznóra az „Ő VOLT A SOROS!!!" feliratot írta egy ismeretlen szerző. Hősünk egy mosolyjel kíséretében még kommentálta is a tüneményt, azt írta alá, hogy „Ott már egy disznóval kevesebb van.” Az eset országos felháborodást váltott ki, sőt, a Bloomberg és a New York Times is foglalkozott vele. Egyidejűleg több mint száz értelmiségi írt alá tiltakozó petíciót.

Tovább...


A cikk eredetije: Természetesen a haja szála se görbül a Soros-disznó felett örvendező Pócs Jánosnak


Hozzászólások


adam_ik
9 hónapja

Figyelmesen megnéztem azt a bizonyos képet. Hát nagyon sajátságos látásmód és élénk fantázia kell hozzá, hogy abban a megpörzsölt disznóban valaki Soros Györgyöt láss meg. Márpedig a sok háborgó mind ezt teszi. " Ki mint él úgy itél. " - ahogy a közmondás mondja. Esetleg : " Rossz aki rosszra gondol. "

Szerintem még csak nem is hasonlít.