A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A teljes ellenzéki oldal a kormány eddigi legnagyobb baromságán röhög – a kegyelemdöfést Korózs Lajos adta meg

via Balramagyar

2018. február 14. 11:39 | 0 hozzászólás

Az MSZP politikusa Lendvai Ildikó után szintén lecsapta a magas labdát.

Az MSZP politikusa Lendvai Ildikó után szintén lecsapta a magas labdát.

 

Tegnap látom a facén, hogy nagyon pörög a heti két jó hír publikálása Balog miniszter úr kérésére az egészségügyet illetően. Ma volt lehetőségem a Markhot Ferenc kórház dolgozóival beszélgetnem. Tőlük kaptam az első jó hírt.

Ezek szerint: a dolgozók nagy része a 8%-os fizetésemelés ellenére több tízezer forinttal kevesebb bért kapott, mint az előző hónapban. Sőt! Volt olyan szakdolgozó, aki 30 ezer forinttal kevesebbet. “Jó hír” viszont, hogy a bérszámfejtők meg tudták magyarázni, hogy ez így van jól és elégedjenek meg a 30 ezres csökkentéssel.

Más: a dolgozókat fenyegeti a kórház vezetés, ha velük nem értenek egyet. Példa rá, hogy közelmúltban egy intenzíves doktornő azért repült, mert nem volt egy véleményen a vezetőséggel, miszerint a műtőt be kell kamerázni (ez azért elég durva)! A doktornő repült azonnali hatállyal, pedig vészes orvoshiány van s a kamera fel lett szerelve! “Jó hír” az egészben, hogy nem bíbelődtek holmi fegyelmi tárgyalással és felmondási idővel, végkielégítéssel stb. Kirúgva s punktum!

Tovább...


A cikk eredetije: A teljes ellenzéki oldal a kormány eddigi legnagyobb baromságán röhög – a kegyelemdöfést Korózs Lajos adta meg


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges