A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Tarlós visszavonja a Göncz Árpád elnevezést

via FüHü

2018. február 9. 12:44 | 0 hozzászólás

Úgy látszik, mégsem támogatja Tarlós, hogy a metró Árpád hídi megállóját Göncz Árpádról nevezzék el, miután Bayer Zsolt kikelt a terv ellen. Pedig állítólag többeknek megígérte.

Bayer Zsolt az Echo tv Sajtóklub című műsorában szembesült azzal a korábbi döntéssel, mely szerint az Árpád híd lábánál lévő metróállomást Göncz Árpádról neveznék el, már csak azért is, mert magát a városrészt is a volt köztársasági elnökről nevezték el. Bayer akkor erre úgy reagált, a többi szereplő mély egyetértését kivívva, hogy amennyiben ez bekövetkezik, akkor le kell verni a névtáblát.

Tarlós István állítja, semmilyen összefüggés nincs a szélsőséges nézeteiről ismert publicista és a most szárnyra kapott hír között. A hír ugyanis arról szólt, hogy mégsem lesz Göncz Árpád állomás.

„Újra kell gondolnom, hogy mi a helyes döntés – közölte a főpolgármester a Független Hírügynökség érdeklődésére. – A magyarázat egyszerű: a volt államfőnek, akinek én nagy tisztelője voltam és vagyok, több olyan emlékhelye, közterülete van, amely a nevét viseli, tehát érdemes felülvizsgálni a kérdést.”

Tovább...


A cikk eredetije: Tarlós visszavonja a Göncz Árpád elnevezést


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges