A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Szijjártó Péter nagyon kivan attól, ha valahol a politika az emberek akarata ellenére...

via !!444!!!

2016. július 3. 11:59 | 0 hozzászólás

A külügyminiszter vasárnap reggel a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában próbálta ráhangolni a korán kelőket a most nem túl sok embert izgató, őszi népszavazásukra. Szijjártó szerint az Európai Unió egyik legnagyobb problémája az, hogy az európai politikai elit olyan politikát folytat, amely teljes mértékben figyelmen kívül hagyja az európaiak véleményét és sokszor szembemegy az akaratukkal.

Ha tippelnie kellene, akkor arra tenne, hogy minden olyan politikai szerveződés, ország, ahol a politika az emberek akarata ellenére formálódik, előbb-utóbb a végletekig meggyengül. Legalábbis az EU-n most ezt vette észre.

A magyar népszavazástól pedig valami olyasmire számít, hogy ezzel a a kontinens visszaszerezheti az erejét. Persze nem úgy, mint a brit népszavazás, mert az szerinte is sokkolta Európát, de szerinte az uniós intézményeknek végre észbe kellene kapniuk és belátniuk, hogy politika, amit eddig folytattak - leginkább a bevándorlással kapcsolatban - nem tartható fenn. A miniszter azt mantrázta, hogy Brüsszelt meg kell állítani. (MTI)

Tovább...


A cikk eredetije: Szijjártó Péter nagyon kivan attól, ha valahol a politika az emberek akarata ellenére...


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges