Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Szijjártó már megint hazudott egy bődületeset, ami megmutatja, mennyire ostobának nézi a választókat

via B1.BLOG.hu

2018. július 19. 10:39 | 1 hozzászólás

"Szijjártó hazugsága arra világít rá, hogy a Fidesz nemhogy politológusnak vagy esztétának, hanem egyenesen agyhalottnak tekinti a választóit."

Tökéletesen az ellenkezőjét állította annak, ami oda van írva, de bízik abban, hogy a szavazói nem tudnak angolul.

Az a baja a Fidesznek, hogy a migránsozás kifulladni látszik. Nemcsak migránsok nincsenek - az eddig sem zavarta se őket, se a szavazóikat -, hanem még azt a fiktív ellenséget se lehet előállítani, aki szervezné őket, aki azt tervezné, hogy majd legyenek. Brüsszelt le kellett venni a plakátokról, mert azzal fenyegetőzött, hogy különben nem ad pénzt. A választás után, egyelőre ismeretlen okból, Sorost is levették. Talán azért, mert a szavazók megunták a 88 éves bácsit; talán azért, mert az volt a megállapodás Netanjauhuval, hogy kiplakátolt zsidók azért nem lesznek csak a választási győzelemig.

A migránsozást viszont nem lehet abbahagyni. Nagy az igény rá. Tehát új ellenség kell, aki AIDS-es négerek millióival akarja elárasztani Magyarországot, hogy elvegye a munkánkat, megerőszakoljon mindenkit, megváltoztassa a kultúránkat, és még a templomainkat lerombolja.

Erre való az ENSZ.

Tovább...


A cikk eredetije: Szijjártó már megint hazudott egy bődületeset, ami megmutatja, mennyire ostobának nézi a választókat


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
9 hónapja

Tud  valaki a  Fideszesek közül becsületes lenni, tud igazat  mondani?