A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Szegény gyermekeken gúnyolódott a képviselő...

via Pesti Bulvár

2017. december 18. 10:59 | 1 hozzászólás

Tegnap beszámoltunk róla, hogy Ágoston Tibor, a Jobbik debreceni önkormányzati képviselője rasszista hozzászólásra ragadtatta magát a képviselőtestületben, egy diák támogatásának megszavazása kapcsán. Ágoston szó szerint a következőket mondta:

„Ha egyszer azt mondjuk, hogy Arany János Tehetséggondozó Program, akkor az a tehetségekről gondoskodjon, és ne olyanokról, akiknek esélyt akarunk adni arra, hogy majd megmutassa, hogy ő tehetséges-e vagy nem. Vagy pedig csináljunk egy olyan programot, aminek mondjuk Rostás Winnetou lesz a neve, és felzárkóztató program.”

Ez még csak az első fele volt a történetnek, hiszen ezek után az RTL Klub megkereste a Jobbikot, a párttól pedig azt a választ kapta a tévécsatorna, hogy „Ágoston Tibor képviselő úr válaszában nyilván tévedett, ugyanis Rostás Winnetou Tehetséggondozó nevű intézmény létezéséről nem találtunk semmilyen információt.”

A Jobbik valószínűleg a sajtóvisszhang hatására ráébredt, hogy nem tudja viccesnek tartott cinizmussal elütni az élét a néppártosodás ezen furcsa, minden tisztességes ember számára elfogadhatatlan megnyilvánulásának, így egy közleményben már hozzátették álláspontjukhoz, hogy Ágostonnak nem volt fogalma arról, hogy az általa leszavazott tanuló roma származású volt.

Ennek mondjuk ellentmond az az apróság, hogy Ágoston Rostás Winnetouzott,

Tovább...


A cikk eredetije: Szegény gyermekeken gúnyolódott a képviselő...


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
1 éve

Mégha szenteltvizet szórnak is a világba, a balfék "politikus" nyiltan cigányozott !!!

No nemcsak a jobbiknál lelhetők fel ilyen önjelölt  (más tehetsége hiányában valamelyik eszmei irányzatnál próbálva megélhetést kicsikarni a sorstól) magukat nagyképűen politikusnak képzelő senkiháziak.

(Azt már csak odasejtem, hogy ezt a buta egyént a fidesz netán "szeletelőkés" ként akarja felhasználni, csak ő maga még nem gyanitja.)