A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A szegedi értelmiségi találkozó hozta a baloldali összefogást?

via Balramagyar.hu

2017. augusztus 28. 10:10 | 0 hozzászólás

Tagadhatatlan valami végre valahára elindult a baloldalon. Botka László úgy tűnik sikeresen letette a formálódó baloldali összefogás alapjait. Az MSZP az EGYÜTT és a PM politikusai közösen indították meg a gondolkodást a normális, igazságos Magyarországról.

Botka László a baloldali értelmiséggel kezdett párbeszédet Szegeden – foglalhatnánk össze a találkozót, amelyet az MSZP miniszterelnök-jelöltje szervezett szombat délutánra. Az eseményen Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje is hitet tett a megújuló baloldali politika, valamint a Botkával való partnerség mellett. ( A címben idézett mondatot Zugló polgármestere, a Párbeszéd társelnöke mondta.)

Házasságkötés helyszíne is volt az a szegedi szabadidőközpont, ahol Botka László meghívására megjelent a magyar baloldali értelmiség egy része szombat délután. Az MSZP alelnöke, Ujhelyi István vezette fel – erre is emlékeztetve – azokat a pódiumbeszélgetéseket, amelyek során neves szakpolitikai szakértők osztották meg a baloldaliságról, a baloldal megújításáról alkotott elképzeléseiket.

Tovább...


A cikk eredetije: A szegedi értelmiségi találkozó hozta a baloldali összefogást?


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges