A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A számok Karácsonnyal vannak, a legnépszerűbb ellenzéki politikus

via mszp.hu

2018. február 2. 10:32 | 1 hozzászólás

Karácsony Gergely már most a legnépszerűbb és legkevésbé elutasított ellenzéki politikus, mondják a közvélemény-kutatók. Az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltjét ismerők 46 százaléka látná szívesen pozícióban, amivel beérte Orbán Viktor miniszterelnököt és Áder János köztársasági elnök után holtversenyben a második-harmadikok.

A legnépszerűbb, a legkevésbé elutasított, valamint a legintegratívabb ellenzéki politikus Karácsony Gergely gyakorlatilag az összes ezt vizsgáló közvélemény-kutató cég szerint.

A legfrissebb januári, Medián-felmérésben egy kérdés arra vonatkozott, szívesen látná-e fontos politikusi szerepben az adott politikust. Az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltjét ismerők 46 százaléka látná szívesen pozícióban, amivel beérte Orbán Viktor miniszterelnököt és Áder János köztársasági elnök után holtversenyben a második-harmadikok. Szél Bernadettet az LMP, valamint Vona Gábort a Jobbik miniszterelnök-jelöltjét 40 százaléknyian ültetnék fontos pozícióba. Egy másik kérdéssel a Medián arra kereste a választ, hogy Orbánnal szembeállítva hány százalék választaná az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket. Karácsony 27, Szél 22, Vona 21, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke pedig 19 százalékot kapna.

A teljes cikk a Népszava oldalán olvasható.


A cikk eredetije: A számok Karácsonnyal vannak, a legnépszerűbb ellenzéki politikus


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Nekem a színrelépése óta szimpatikus Karácsony Gergely!.)))
Vonától vonakodom...:(((
Szintén kezdettől fogva!

Szélhez nincs sok remény, neki ezt küldöm:

https://www.youtube.com/watch?v=yrdpJvUI_zA
Szabó Lőrinc: Szél hozott, szél visz el - Koncz Zsuzsa énekel