Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Sportcsarnokot kap Felcsút

via !!444!!!

2015. december 20. 10:03 | 2 hozzászólás

Egy kézilabda-meccsek lebonyolítására is alkalmas sportcsarnok megépítéséről döntött a Magyar Labdarúgó-szövetség - adta hírül az RTL Klub híradója.

Az MLSZ határozata értelmében a projekt 1,36 milliárd forint társasági adókedvezményből származó forrásból valósul meg. Az épületben lesz futópálya, több előadóterem, és kiszolgáló helységek. Valamennyi önrésszel a Felcsúti Utánpótlás-nevelésért Alapítvány is támogatja a munkát. 

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia nem kommentálta a hírt, míg a kormány szerint az ügyben az akadémia illetve az MLSZ illetékes. Az biztos, hogy a beruházáshoz szükség lesz a kormány beleegyezésére, de ez valószínűleg nem lesz akadály.

Idén is Felcsút részesül a legnagyobb arányban a társasági adókedvezményekből, a második Kisvárda, Seszták Miklós fejlesztési miniszter szülővárosa.

(RTL Klub)


A cikk eredetije: Sportcsarnokot kap Felcsút


Hozzászólások

Plessatt képe

Plessatt
3 éve

Én azt várom, hogy egy klinikát , vagy akár egy minisztériumot költöztessenek Felcsútra! Ha így megy és a FIDESZ megnyeri a következő választást is, az esetben könnyen elképzelhető, hogy jobban kiépítik Felcsutot és akár az ország fővárosa is lehet. Lehet, hogy unokáink ezt is meg fogják élni!

Kataaa képe

Kataaa
3 éve

A kis faluba nagyon kell az  a sportcsarnok. Használják egészségesebben, mint  ahogy  az emberek egy része, a normális életkörülményekkel küszködik, míg mások a szegénységgel, a betegséggel...

..