A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Soros György antiszemita képi ábrázolásmód használatával vádolja a magyar kormányt

via Gépnarancs

2017. július 13. 11:38 | 0 hozzászólás

A nyilatkozatot – a BBC mellett – több más külföldi médium is ismertette szerdán. A BBC brit közszolgálati médiatársaság hírportálján megjelent írás szerint Soros György azzal vádolja a magyar kormányt, hogy antiszemita ábrázolásmódot alkalmaz az ellene indított plakátkampányban.

„Lesújt a jelenlegi magyar rezsim szándékos dezinformációs kampányának részeként alkalmazott antiszemita képi ábrázolásmód. Bizakodással tölt el ugyanakkor, hogy a magyar zsidó közösség vezetése számtalan (magyar) állampolgárral együtt szót emelt e kampány ellen” – idézi a BBC Soros Györgyöt.

A nyilatkozatot több más külföldi médium is ismertette szerdán.

Előző nap  közleményt adott ki a milliárdos szóvivője, Michael Vachon is. Eszerint „Európa legsötétebb óráit idézi” a  kormány új, migrációellenes kampánya, amely Soros György képét használja plakátjain. „A magyar kormány idegengyűlölete és a menekültek démonizálása Európa-ellenes” – tette hozzá.

Vachon fantazmagóriának mondta azt a feltételezést, hogy Soros támogatja az Európába özönlő menekültáradatot.

„Soros migrációval kapcsolatos jelenlegi álláspontja az, hogy a nemzetközi közösségnek jobban kellene támogatnia a fejlődő országokat, amelyek ma a menekültek 89 százalékának adnak otthont, és hogy Európának több százezer, teljesen átvilágított menekültet kellene befogadnia egy módszeres ellenőrzési és áttelepítési folyamat keretében” – tette hozzá Vachon.

Tovább...


A cikk eredetije: Soros György antiszemita képi ábrázolásmód használatával vádolja a magyar kormányt


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges