Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Sokkoló listát tettek közzé a magyar szegénységről – Orbán egy ideig nem mer utcára menni

via Pesti Bulvár

2017. december 13. 12:03 | 1 hozzászólás

Megdöbbentő a szegénység ma Magyarországon, írja az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat. A felmérés szerint 2016-ban a magyarok 32 százaléka élt súlyos nélkülözésben, ezzel pedig az EU egyik legrosszabb eredményét produkáltuk. Románia, Bulgária és Görögország még mögöttünk szerepel a listán

Az uniós átlag 16 százalék körül van, ami összesen 75 millió európai uniós állampolgárt jelent. A legkevesebb nélkülöző a skandináv országokban él, arányuk az összlakossághoz mérve Dániában 6, Finnországban 4, Svédországban pedig 3 százalék.

A kutatás egy kérdőíves felmérés alapján zajlott. Az alábbi listán lehetett kiválasztani, melyek azok a dolgok, amiket már nem engedhet meg magának a válaszadó. Aki ebből a listából legalább öt elemet nem engedhet meg magának, az már súlyosan nélkülözőnek számít.

A lista tanulságos, olvassa el figyelmesen, az alábbiak nagy része ugyanis megugorhatatlan kihívást jelent 3 millió honfitársunknak.

Tovább...


A cikk eredetije: Sokkoló listát tettek közzé a magyar szegénységről – Orbán egy ideig nem mer utcára menni


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Már rég  tudjuk, hogy  a szegénység  egyre  csak  nő. Csak az nem tudja, aki  nem szereti  ezt  hallani, a látszatát  is szeretné elkerülni.  Miért ne  merne  utcára menni Orbán? Annyi  védőöltözete van és megduplázzák a biztonsági emberek létszámát. Csak tudnám,  hogy  miért  azt  akarják még mindig vezetőnek, aki  a legtöbbet  tett  a szegénység  kialakulásában?