A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Simicska Lajos és a tizenkét sütemény meséje: Azaz így csesztetik a milliárdost Mészáros tévéjén + VIDEÓ!

via Pesti Bulvár

2017. június 30. 09:44 | 0 hozzászólás

Az EchoTV valószínűleg eddigi nézettségét most megháromszorozza, ugyanis akkora oligarchabombát robbantott, hogy arra alig vannak szavak. Videó a lap alján, de előtte még jön a mese.

Annyi a helyzet, hogy a régen közutálatnak és Közgépnek – ma már Közgépnek és a gecizés miatt valamennyi közszimpátiának is egyaránt örvendő – Simicska Lajos elindult valószínűleg szokásos hétvégi süteménybeszerző útjára, ahol összetalálkozott a Mészáros Lőrinc tévéje… nem… olyan ez mint egy Grimm-mese. Legyen inkább akkor olyan is.

Egyszer volt, hol nem volt, Oligarchiában egy nyári napon a hétvégi teendők elvégzése után Simicska, a béketűrő kedves oligarcha felkerekedett, hogy szerezzen magának párat a megye legfinomabb süteményeiből a régi temetőn túli cukrászdából, de csak szigorúan tizenkettőt. Se többet, se kevesebbet. Meghagyták neki, hogy a tizenkét sütemény közt legyen minyon és csokoládés süti is, és napnyugtáig érjen is velük haza, különben a régi temetőben Orbán Viktor megeszi az agyát. A házikóból kifele menet egy mosolygós kedves nagybácsi még Simicska kezébe nyomott még egy fonott kosarat is, másik kezébe pedig elrejtett egy ezüst félkrajcárt, majd nyomott egy barackot is Simicska bubi kobakjára – hiszen tudta, hogy szereti süteményt, így Simicska titokban vehetett magának a hazaútra egy tizenharmadik süteményt is, és ha ügyesen befalja, akkor senki nem tudja meg, hogy egyel többet evett.

Ment mendegélt, majd egyszer csak odalépett hozzá az Együgyű Mészáros egyik legénye.”-“-Mit gondolsz Orbán Viktorról?” – Kérdezte kaján vigyorral az együgyű legénye, “Nem félsz hogy megeszi az agyadat este a hazaúton?” de Simicska nem válaszolt. ” Válaszolj csak Simicska!” – folytatta – “Nem válaszolok” – vágta rá a kosaras Simicska. “Dörgölődzik-e már a Jobbik tehozzád?” – faggatta tovább, de a kedves milliárdos Simicske csak ment és ment tovább, nem válaszolt az Mészáros-legénynek.

Tovább...


A cikk eredetije: Simicska Lajos és a tizenkét sütemény meséje: Azaz így csesztetik a milliárdost Mészáros tévéjén + VIDEÓ!


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges