A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Seszták fenyegette Orbán Viktort, de nem jött ki jól belőle

via 24 HU

2018. május 17. 11:31 | 0 hozzászólás

Azért nagyon nem vérzik a szívünk.

Még egy bizottsági elnöki posztot sem tudott kiharcolni Seszták Miklós a Fidesz-KDNP parlamenti frakciószövetségében az új ciklusra. A lecserélt fejlesztési miniszter bejelentette ugyan igényét az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnökségére, de nem kapta meg a tisztséget.

Sesztáknak az új kormány hivatalba lépése után is be kell majd érnie a gazdasági bizottság hat alelnöki posztjának egyikével, miközben a testületet továbbra is Bánki Erik vezeti majd – tudta meg a 24.hu.

A NER játékszabályai szerint ez a visszasorolás négyévnyi kormánytagság után nemhogy bőkezű kompenzációnak nem mondható, de sokkal inkább a rendszeren belüli bukásnak számít.

Seszták ráadásul még önkéntes száműzetésként sem láttathatja a történteket, mint Lázár János, aki legalábbis igyekszik azt a látszatot fenntartani, hogy ő sem vágyott a továbbiakban kormányzati pozícióra, nem egyszerűen Orbán Viktor váltotta le a Miniszterelnökség éléről. Különállása jeleként a parlamenti széksorok közül az utolsóban kért magának helyet.

Tovább...


A cikk eredetije: Seszták fenyegette Orbán Viktort, de nem jött ki jól belőle


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges