A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Semjénre, mintha forró vizet öntöttek volna: nyilvánosan megszégyenítette a népszerű...

via Ellenszél

2017. november 14. 11:03 | 0 hozzászólás

“Látod, Zsolti, ezért mondtam neked már vagy húsz éve, hogy inkább tanulj, okosodj, műveld magad, hisz bőven rád fér”

„A politikai belátás és filozófiai megalapozáson túl kell az emberi minőség. Ez az, ami nekünk megvan, nekik nincs.” Kezdte a tegnapi Fidesz-kongresszuson Semjén Zsolt, majd folytatta: „Mi értékrendi, bajtársi közösség vagyunk, ők meg olyanok, mint egy tál skorpió.” Ezzel alaposan felhúzta a népszerű filozófust. Nem kellett volna…

Gábor Györgyöt sokan ismerik. Filozófus és közkedvelt tanít, aki generációk egész sorát oktatta műveltségre, gondolkozásra. Aki ismeri, tudja, hogy egy alázatos, művel és szellemes ember. Nem úgy, mint Semjén, akinek tegnapi szavai kihúzták nála a biztosítékot. Nem lettünk volna most a miniszterelnök-helyettes bőrében!

“Látod, Zsolti, ezért mondtam neked már vagy húsz éve, hogy inkább tanulj, okosodj, műveld magad, hisz bőven rád fér”

– kezdi Gábor György, majd így folytatja: “mintsem „politikai belátásra” és „filozófiai megalapozásra” hivatkozva fegyelmezett „bajtársi közösségedben” és tündökletes „emberi minőségedben” lopkodd innen is, onnan is diplomamunkád és doktori disszertációd téziseit, plagizálj össze-vissza, hogy aztán úgy maradj és rendre ostobaságokat hordjál össze. Mert ha tényleg érdekelt volna mentális állapotod, s nem csupán az állatok kilövése, valamint annak a négy-öt magyar családnak a helyzetbe hozása, amely négy-öt család önmagát kereszténydemokratának becézi, akkor átgondoltad volna ezt a skorpiózást, te, a vallások iránt nagy szakértelemmel bíró emberi minőség.

Tovább...

 


A cikk eredetije: Semjénre, mintha forró vizet öntöttek volna: nyilvánosan megszégyenítette a népszerű...


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges