A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Semjén Zsoltnak a szexuális zaklatásról is csak a bevándorlók jutottak eszébe

via Index

2017. október 26. 11:44 | 1 hozzászólás

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is kifejtette véleményét a művészvilágban napvilágra került külföldi és a hazai szexuális zaklatásokról. A Magyar Nemzet egy zalaegerszegi fórum után azt kérdezte tőle, akar-e a kormány valamilyen felvilágosító kampányt indítani, hogy hasonló esetek ne történhessenek a jövőben.

Semjén erre körülbelül annyit mondott, hogy ez mind szép és jó, majd gyorsan át is váltott egy másik témára. Szerinte ugyanis 

(ezek a zaklatási ügyek) el fognak törpülni amellett,  amikor majd iszlám tömegek lesznek itt és arról, hogy mi a nők helyzete a saria árnyékában, az iszlám világban, arról érdemes megkérdezni azokat a nem muszlim nőket, akik iszlám környezetben élnek.

Semjén szerint ezért ha most valaki  szabadon, nőként akar élni, akkor a legfontosabb, hogy az illegális migráció ne fenyegesse őt. 

Tehát ha a nőket az erőszaktól meg akarjuk védeni és azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen, és járhasson miniszoknyában, kendő nélkül és szabadon élhessen mint nő, akkor a legfontosabb dolog az, hogy a migrációt megállítsuk és ne engedjük azt, hogy a tömeges iszlám következtében a saria árnyékában és fenyegetésében kelljen élnie a nőknek.

Tovább...


A cikk eredetije: Semjén Zsoltnak a szexuális zaklatásról is csak a bevándorlók jutottak eszébe


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Ha én  azt  elmondanám, mi az én  véleményem a szexuális zaklatásról... Még  Semjén  is  világgá szaladna.... :)