A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Semjén megkérdezhetné a főnökét

via 168 óra Online

2014. június 29. 09:56 | 1 hozzászólás

Azt állítja Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, hogy „a család férfi és nő elkötelezett kapcsolata a természet rendje szerint.

Azt állítja Semjén Zsolt
miniszterelnök-helyettes (a Hír Tv P8 című műsorában), hogy „a család férfi és nő elkötelezett kapcsolata a természet rendje szerint. Ha két férfi házasodik, akkor három miért nem? Hol van ennek a vége? Akkor milyen alapon büntetik a bigámiát?” – kérdezi Semjén.

Ezzel szemben a tény az,
hogy a többnejűséget (férfi és nő elkötelezett kapcsolatát?) nem büntetik mindenhol. Abban a Szaúd-Arábiában például nem, amelyről néhány hónapja az odalátogató Orbán Viktor azt mondta: „Mi nem azért jövünk ide, hogy kioktassunk bárkit emberi jogokból vagy modern világfelfogásból. Mi azért jövünk ide, mert tiszteljük az arab kultúrát, és elismerjük azt, ahogyan ők berendezték és a világ egyik legsikeresebb részévé tették a saját világukat.” Igaz, a sikeres Szaúd-Arábiában a melegeknek nem lehet sem egy, sem több társuk, sőt a homoszexuálisokat halállal büntetik. De az Orbán-kormány mindebben nem talál kivetnivalót, és nem oktat ki senkit. Csak a magyarokat. Meg az európaiakat.


A cikk eredetije: Semjén megkérdezhetné a főnökét


Hozzászólások


kwepi
4 éve

Semjén Zsolt számára biztosan az is a természet rendje kategóriába tartozik, hogy amikor külföldre utazik, az ott élő magyaroktól elvárja hogy ingyen elvigyék vadászni. És mélységesen meg van sértve, ha a külföldön élő magyarok nagy ívben tesznek rá - és eszükbe sem jut, hogy a kedvébe járjanak.